cevap gelmiş
Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğunuz*2852152*no'lu başvuru, değerlendirilmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı Gönderilmiştir.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
cevap gelmiş
Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğunuz*2852152*no'lu başvuru, değerlendirilmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı Gönderilmiştir.
Sabah 160 emir 375 emir çıktı nasılsa arz talep var satışa yazdılar yine maliyeti düşüren ky de az zararla cikma derdinde fakat alımlar azaldı iyice
arkadaşlar SPK cumhurbaşkanlığından gelen yazılara cevap vermek ve aksiyon almak zorunda.. cumhurbaşkanlığına yazın ortada haksızlık var
unutmayalım ki malın çoğu patronda biz 1 kaybederiz onlar 10000 ..ama tabiki satan varken de çıkarmazlar önce bir satan satsin denecektir..sonra kalanlarla yola devam
şimdi nibas a ceza gelsin niye gelmiyor adamlar Tava yaptı
En son hareket 14:50 10 dakika tık yok böyle olursa adam olurlar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670483
............................
Özet Bilgi
SPK İŞLEM YASAĞI NEDENİYLE PAY DUYURUSU
İlgili Şirketler
ADESE, BEYAZ, CEMAS, DOGUB, FLAP, MMCAS, NIBAS
Sermaye Piyasası Kurulu kararı doğrultusunda borsalarda işlem yapma yasağı getirilen yatırımcıların "yasaklı" ve "Borsada işlem görmeyen pay"larına ait liste aşağıda yer almaktadır. İşlem Yapma Yasağına ilişkin uygulamalar Kuruluşumuz web sitesinde yer alan İş ve İşlem Kurallarında açıklanmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670483
bu habere göre dediğimiz gibi 7.500,000 TL. NOM Yasaklı Pay işleme kapalı ise bu iyi bir haber
Hissede şu anda alım olmuyor sizede oylemi
hisse alımı internet üzerinden olmuyor telefon talimatı ile mümkün
14; 50 15:25 arası 500 lot alım iyice durdu
Alma kardeş yarın tabandan alırsın ..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bana sorarsan 6 ay sonra al
Simdi SPK rahatmi he bunlar coluguna cocuguna nasl ekmek yedryor bumu.yatrmcyi korumak SPK olmasaydi brüt takas olmayacak.en azndan millet rahat alip satacakti ve hisse bukadar dusmeyecekti
16.02.2018 tarihinde CEMAS 3 Milyon lot NIBAS satmıştı 0.95-0.97 fiyat aralığından. NIBAS 1.32 oldu
Egerki SPK olmasaydi ogun hani 7.18 den 5.48 taban oldu ya ertesi gun 4.90 lardan geri donecek ve tekrar artiya gececek 1 haftaya kadar 8 veya 9 lira olacakti herseyi berbat ettiler yatrmcya dusman bir SPK var istemyorz boyle yonetm
Simdide ayni adamlar nibas alyor bunda operasyon bitti ya hadi SPK nibasada brut takas ver ama yok vermessn oncevrizadan onay alman lazm dur hele bi onu 2 ayda bi 5 lira yapsnlar sonra kucuk yatrmci cogaldgnda brut takasi verrsnz pis rusvetciler
Bugün degil ama yarın taban olacağını pek sanmam,tabana emiri bilerek yigiyorlar kimsr almasin diye ve nitekim kimse alamiyor yarin alsakta nasil alacaz işbankasi ile calisiyorum müşteri temsilcim yok
En son 5 alip 4,30 s atmıştım ordan dikilmisti 1500 tl alacagim var bunda
SPK artık götüne kına yaksın sözde KY korudu
patron malı boşaltmış olsaydı şimdi panikle satan ky nin elinden yok fiyatına geri toplardı kimsede bişey diyemez sonrada tutup tavan tavan gitse ve ky tekrar alamasa yani %80 zarar girse bu SPK nin o zaman yatacak yeri olmaz
bakıyorum da hala kağıdın çıkacağını düşünen var.Arkadaşlar yarin cozulebilir yukari cikar ama 1.5 in altinı nisanda gormesi cok yuksek.Almis olanlara ne desek bos ama almayi düşünenler paraniza yazik.Dedikodular da hos değil.Spk ya kizabilirsiniz ama uyaran da cok oldu kimse dinlemedi.internet yasaği olmasaydi bircok ky şimdi bu kağittaydi.Sirf araci kurumu aramamak için yuzlerce kişi alıs yapmadi.birde işin bu tarafı var.
neden aramasınlar herkesin yatırımcı koçu var bir alo demek zor mu? dedikodu ne diyor iflas mı diyor?
mal boşaltma olsa idi ben şimdiye kadar çoktan kaçardım ama mal boşaltma yok peki ne var SPK brüt takas var olabilir bu da aşılır
peki mal niye toplandı? hadi bunun cevabını verin ve neden o kadar dedikodu varken boşaltmadılar hadi cevap ver
bu gün 4.gün taban hani spk nerede yukarı giderken müdahale ediyor da düşerken nerede şirkete neden sormuyor kağıtların neden eriyor diye bana gösterin şu hisse hiç işlem yapmadan taban açılıp taban kapattı.4 gün üst üste hangi hisse o ben bilmiyorum kafamda cok sorular var ama birileride burada cıkıp yarın 1,50 nisan da şu kadar olacak demesinin bir anlamı var mı?
kafama takılan soru
Çemaş Döküm, Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.'nin halka arz çalışmasına
bu aşamada son verilmesine karar verdi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"17.11.2014 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında bağlı
ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.'nin halka arz yoluyla BİST'e
açılmak üzere 2015 yılı içinde yasal hazırlıklarını yaparak gerekli
tüm işlemlerin ifası hususunda Özışık yönetimine görev verildiği
açıklanmıştır. Yönetim Kurulumuz ülkemizin içinde bulunduğu iktisadi
ve siyasi belirsizlikler nedeniyle halka arzın başarılı olamayacağını
değerlendirerek, halka arz çalışmalarına bu aşamada son verilmesine
karar vermiştir. "
peki yakında bu arz tekrar gündeme gelecek ise adam 25700000 lık 2,04 den hisse devretti özışıka neden tabiki bilançosunu sağlam göstermek için ben bunları düşünüyorum biriler yok şu olacak yok bu olacak diyor biraz mantıklı yazın ahkam kesmeyin
29,04,2011 tarihindekimi?
İlla bir yerde tabanı bozacak ama bu sadece satma fırsatı verecek.
Tek şansımız ortalama düşürüp ,ufak tefek çıkışlarda satarak zararı azaltmak.
Tabi bunu ben bilyorsam herkes biliyordur ki o yüzden bu ihtimalde yok hükmünde.
Alışmaya çalışıp unutmaktan başka çare yok.
Adamların elinde 7,5 milyon bloke mal var.
bu operasyonla ettikleri karın yanında devede kulaktır bu mal nedeni ile zararları.
Bu mal birde brütün bttiği gün serbest kalacak.
Düşünsenize birden bire eklenen 7,5 milyon satılabilir lot.
Brütte yaşanacağını temenni ettiğimiz artışıda misliyle götürme potansiyel olan bir durum olacak.
Yazıp yazıp rahatlıyorum.Boş yazılar biliyorum.
Kusura bakmayın.paylaştıkça rahatlıyor insan.
mepette böyle oldu.4 den aldim 12 ye cikti takaslar saglam diye bekledim 4 de satabildim.2.5 e geldi
23,03,2011 tarihi zirve görmesi ve akabinde sert satışlar işlem hacmi:118750 en yüksek:10,15 en düşük:8,29 taban ama işlem var
24,03,2011 en yüksek:8,15 en düşük:7,33 taban işlem:8,371
25,03,2011 en yüksek:8,15 en düşük:6,60 kapanış:8,17 işlem:553,551
bu mu şelale düşüş
sayin knox maliyet dusurmek icin internetten alis satisin serbest olmasi gerekiyor.yoksa telefonla al sata firsat vermiyor.Cozulduğü gun aninda tavan oluyor. yani yetisemiyorsun risk cok fazla.Aninda da taban oluyor.Ama tutturursan muthiş.