Ne olcak sa olcak be kardeşim, hisse batmış gibi yazıyorsun. Batarsa da millet buraya 10 binler,yüzbinler mı bağladı.benim için hiç farketmez...gidenlerin yanında bu devede kıl kalır.
Printable View
Ne olcak sa olcak be kardeşim, hisse batmış gibi yazıyorsun. Batarsa da millet buraya 10 binler,yüzbinler mı bağladı.benim için hiç farketmez...gidenlerin yanında bu devede kıl kalır.
Burdan aşkın beye diyorum tarabyadaki merkezinde görüştüğümüzde ben size diğer grup şirketlerinin dardanel bünyesine alınmasını teklif ettiğimde bana ekonomik bir değerinin olmadığını söylediniz! Şimdi ise bunu uygulamaya koymuşsunuz.:kahkah: En sonunda kafa çalışmaya başladı.:ok:
Hissenin düşmesine neredeyse zil takıp oynayacak adamlar var......
Demekki amaçları başka.....
Tabi kimse buraya başkasına para kazandırmaya gelmiyor ama bu kadarda niyetinizi belli etmeyin yahu.....
Aha o bahsettiğim adamlar düştüler. Biri kaça gider diyor diğeri soluksuz 1.75 e gider diye cevap veriyor. Bilmeyen "kaça gider diye soran" a sonra ilham geliyor "yılbaşına 2.50 olur" diyor. Sonra olumsuz yazan "tekere çomak sokan" a çemkiriyor.
Bu kafayla siz daha çok batarsınız. Bir hisse burda yazılanlara göre düşüp çıksaydı para kazanmak çok kolay olurdu. Benim neden yazdığım eski sayfalarda anlatıldı. Bi zahmet hisse almadan okusaydınız. Siz geldiniz diye yazmaktan vazgeçmemi beklemiyorsunuz herhalde.
Günaydın,hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Dardenia ve Mister No'yu Dardanel'den para kaçırmak için kurdu dediler. Adamlar şirketi birleştirmek için başvurdu yahu..... Spk izin verirse hepsi birleşecek....
Sadece bu örnek bile yorum yapanların ya bilgisizliğini ya da art niyetini gösterir.....