Kozaa ile arasında %20 lik marj kaldı nasıl bir olaydırki bu ? YTD...
Printable View
Kozaa ile arasında %20 lik marj kaldı nasıl bir olaydırki bu ? YTD...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13a1018ba7.jpg yapı kredi kaldığı yerden devam ediyor. az önce 5.50de bulunan çoğu lotu aldı. inşallah devamı gelir.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İster misin yılın son günü bi haber patlatsın? :)
Tadından yenmez herhalde.
Kozal çıldırdı bide ayak uydursa
Ben ne bahtsız bi deveyim yaa.Dünden sonra bugun de hafif salacak,günsonında tekrar alırım diye şark kurnazlığı yapayım dedim.5,37 den verdiğimin saniyesinde yükselmeye başladı.Bu ilk defa olmuyor.Kozadan İpeke ye geçiyorum koza yükseliyor ipeke geride kalıyor,Döviz alıyorum düşmeye başlıyor.İşyerinde arkadaşlar artık benim tersime yatırım yapmaya başladı.Para bukadar mı sevmez bir adamı :( :( :(
Rahat olun şuan elimde hiç hisse yok..Aldığım zaman söylerim çıkarsınız ona göre :ok:
ne zaman bu eşşek diğerlerinin önüne geçecek acaba .. Bu şekilde en ufak bir kozal geri gelmesinde asansör misali düşüyor arkadaş...YTD
Ulan amma kabak tadı verdin be bir aşağı bir yukarı bune AMK sizin yapacaginiz işi ekside kapat baride birşey e benzesin
ulan aky ebesini sky.. bu ne yaaa ne biçim bişeydir arkadaşar hep aynı şey biz yapamıyoruz düşündüğümüzü iyiki bi 5.45 ten aldık geçirmiyolar arkadaş...ytd