Zaten teknik olarakta düşüş trendinde.. acil olarak 1.6x üzerine atmalı yoksa 1.4x lar anında görüntü
Printable View
Sevgili Üstadım dediğiniz gibi spek hiç mi hiç yaniltmadi ortakları. Karar günlerinde hep aşağı gitti ve dipsiz kuyuya iner gibi. Ve o dip aylarca yıllarca olusmadi. Hatta bugün 10 kademede 500 bin alıcı vardı. Bu bile yanıltıcı olabilir. Çünkü 1 gün sonra bile 100 bin alıciyi dibe kadar bulamadığı günler oldu. Ben şahsen kağıdın geçen 10 sene sini iyi bildiğim için bu hareketi diğer hareketlerden ayiriyorum. Dusecekse de 1.48 kırarsa 1.3 1.35 arası inebilecegini öngörüyorum. Bu benim görüşüm . Fakat 2 civarı çok mallanan oldu. O malları almadan hareket zor. Bir de zaten genel kurul ve temmuz başına kadar ayrılma hakkı vs. Baskı olusturacaga benziyor. Bilanco 3 aylıkta genel itibariyle pek kötü açıklamasa da belli olmuyor. Olası beklenmedik zarar aşağı baskılar. 6 aylık birleşme bilançosu önem arz ediyor kanımca o da ağustosta. Kağıda Twitter'dan bulaşan sürekli analiz paylaşan kişiler var. Zamanında uyardık bu heriflere güvenmeyin diye. Inşallah yaniliriz ama zor. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altlara gene sağlam lotları dizmiş bizim koleksiyoncu. Bu aşırı güven veren yönü çok kuşkulandırıcı hadi bakalım...ytd
Evet Twitter da var hedefli verdi 2 ler de elinde kaldı çok alan oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kağıtta bir hareket olacak diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum. Teknik veriler bunu gösteriyor
bu kağıt kar mı açıklayacak zarar mı açıklayacak beklenti nedir kağıdı takip edenlerden bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim?ytd
Bende tutuyorum bu aylar da hareket eder diye düşünüyorum geçen yıl dan bilenler varmı ??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kağıt kar da açıklayabilir zararda. Bunu patron hariç kimse bilmez. Kaç sene eziyetini çektik. Ama takibi bırakamıyoruz. Genel olarak ilk baharda hareket ediyor. Belli de olmaz. Bu sefer belki bişey yapar diyosun iyice süründürüyor. Çok beklenti içinde olmamak en iyisi. Zaten bir kağıt dillendiyse uzak duracaksın. ytd