Ellerinde 1 milyon lot kaldı sanırım. Onuda yarın satarsa biter eldekiler.
Printable View
Ellerinde 1 milyon lot kaldı sanırım. Onuda yarın satarsa biter eldekiler.
Bende bir cenabetlik var galiba :) Tahtaya girdim sonra leyla oldu tahta :) Üç kuruşluk hisse de alsam uğursuzluğum benimle geliyor :)
Bol kazançlar arkadaşlar
son bilançosunda kar açıklamış bir şirket, farazi söylüyorum buralar maliyet noktaları bu fiyatların altına bu saatten sonra beklemiyorum, şahsi düşüncemdir, şirketin ortaklarının satışını Şekerbank ile ilgili olduğunu tarafta bir bedelli olabileceğini çözülmesi gereken ortaklık konusunda bir gelişme olacağını sonuçta buradan satıp oradaki konumu güçlendirmek isteyeceklerini o sebeple son dönemde hızlıca elindeki hisselerini çıkardığını yada portföy değişikliğine gidilebileceğini, bence en olumsuz nokta satışları karşılayanın ky olabilmesi eğer ky almış ise buralarda çok oyalanır...bezdirmeden yükseltmez spek efend sonuç olarak maliyeti yüksel olanları için sıkıntılı bir süreç önümüzde ....yatırım tavsiyesi algılanmasın kişisel düşüncemdir....
Eğer hissede tekrardan bir ortak satışı gerçekleşmezse inşallah güzel günleri görebiliriz.
Arkadaşlar bugünkü işlem hacmi artışının sebebi nedir sadece 4.28 den 1.340bin satıştan işlem olmuş yine ortak satışımı yapılıyor.YTD