haberin linkini buldum:
http://m.borsagundem.com/haber/dogta...etkisi/1185261
ama hernedense haberi kaldırmışlar siteden. linki tıklayınca şöyle diyor site:
"404 Sayfa Bulunamadı"
ama haberi okuduğumdan eminim.
Printable View
haberin linkini buldum:
http://m.borsagundem.com/haber/dogta...etkisi/1185261
ama hernedense haberi kaldırmışlar siteden. linki tıklayınca şöyle diyor site:
"404 Sayfa Bulunamadı"
ama haberi okuduğumdan eminim.
o haberde (doğrudur veya yanlıştır bilemiyorum elbette) gerçekten bir tuhaflık var sn boga_ayi.
ya borsagündem.com yalan bir haberle alavere-dalevere çevirdi.
ya da haber zaten doğru ama birileri organize bir şekilde alavere-dalevere çeviriyor.
neresinden bakarsan bak bir gariplik var orada.
Aslında bakıyorum da Yataş tan çok doğtaş kelebek konuşuluyor burda.
Yanlış anlamayında Yataş diyince aklıma yatak gelir ve hatta patronu iki yıl önce şunu derdi
bir yatağın ömrü 10 yıldır doğru da diyor hiç kuşku yok. Birde olaya hep olumlu bakmamak
gerekir biraz negatif rasyolara bakın.
Eğerki karşılatırma yapılacaksa vizyon ve büyük pencereden bakmayı tercih ederim.
Bakınız YATAŞ bir aile şirketidir. vizyonu dar.
Doğtaş kelebeği de yanına aldı Türkven şirketi ikisini birleştirdi.
Bende iddia ediyorum Yataş, Doğtaş kelebeğin yanında sinek kalır.
Nedeni de şu çünkü YATAŞ sadece yatak ve yaptığı mobilyalarda sadece gençlere, bekarlara, studyolara hitap ediyor.
Türkveni daha yakından tanımak için bakabilirsiniz.
Ayrıca yataş marjı yüksek dinlemeye ihtiyacı var.
Doğtaş Kelebek her kesimin alabileceği mutlaka birşeyler vardır.
Hatta şuan burayı okuyan sizler bile giydiğiniz kotun markası mavi ise oda Türkven şirketinin yani Kelebeğin patronuna ait ve giydiğiniz için teşekkür hakediyorsunuz. oda bugün borsa açılmak için başvuru yaptı bu bile kelebeğe sinerji katar.
Vesselam.
YTD.
Borsagundem ne kadar saglikli ve itibarli orasini da dusunmek lazim..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsagundemin güvenilmez olduğu çok açık. borsada alım-satımı yapılan bir şirket hakkında bir haber yaptı ve sonra haberi buharlaştırdı. o zaman sormak lazım. haber doğru değil idiyse neden yalan haber yaptın. doğru idiyse haberi neden sildin sitenden. kimse hesap sormaz mı bu siteden! acayip iş gerçekten.
Evet Sn cok400 o haberi ben de okudum. Şikayet gitmiş olabilir. Maalesef manüpülasyona açık bir sürü alavere dalavere dönüyor internet ortamında ve piyasalarda. Elimizde kalan denetimden geçilerek yayınlanan bilançolar oluyor en sonunda.
Malesef bunlarin isi bu olmus.. ve hic bir sekilde mudahale edilmiyor.. bizlerin belki sikayet yoluyla bazi seyleri dile getirmemiz gerkelidir. bimer falan vesaire yontemlerle surekli sikayet etmek gerekli bunlari.. her yaptiklari yanlarina kaliyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.