Destek 131.750, direnç 132.000.
Destek kırılırsa yeni bir destek gözükmüyor, biz sonraki destek oluşmasını bekleriz.
Printable View
Destek 131.750, direnç 132.000.
Destek kırılırsa yeni bir destek gözükmüyor, biz sonraki destek oluşmasını bekleriz.
Satış ağırlıklı gidiyoruz, dirençleri kırmakta başarılı olamıyoruz, destekleri kırmak daha kolay oluyor.
132.000 Yukarıya kırıldı, şimdi 132.375 direnci ve 132.000 desteği söz konusu.
132.000 Çizgimizin genel trendin yönünü gösteren pivot çizgimiz olduğunu gözlemliyorum.
Gün içerisinde alıcılı olduğumuz dakikaların süresi 10 - 12 dakikayı geçmiyor. Genellikle satıcılı oluyoruz.
Alıcılı olduğumuz sürelerin yüksek olması halinde yukarıya trend devam edebilir.
Bugün sıkıldık, yön belirlenemedi. Yarın yüksek açılırsak yukarıya, düşük açılırsak aşağıya oynamak gerekebilir.
Gün içinde alışlar arttığında bizim satış yapmamız, satışlar attığında ise alış yapmamız doğru olacak.
Net bir trend gözlemlersek ona bağlanıp kalmamız lazım.
Bugün düşük açılış önemli. Tepede volatilite artmıştı ve bu durumu trendin yukarıya devamı konusunda görüş birliğinin kaybolmasına yorumlamıştık.
Bugünkü düşüş ayı hakimiyetini gösteriyor. Muhtemel destek 126 500 seviyesidir.
Desteğe kadar kontratın gün içerisinde alıcılı olduğu zamanlarda tepeyi bulup satış yaparak geçirmek doğru olabilir.
131.300 Seviyesinin yukarıya geçilmesi düşük bir ihtimal gözüküyor. Ancak 131.000 seviyesine iki defa gelindiğinde de daha aşağıya iniş konusunda görüş birliği sağlanamadı.
En son iki saat içerisinde 131.500 - 132.000 aralığında hareket etmekteyiz.
Bu destek ve direnç çizgilerimizden hangisinin kırılacağını kestiremiyorum.
Bugün hafta sonu olduğu için kapanıştaki hareketlere yorum yapamayacağım.
İleriyi görmeye çalışmalıyız. 132.000 Üzerinde kalınabiliyorsa gün içi yukarıya hareket ön görebiliriz.
132.500 Direncinin yukarıya geçilmesini bekleyebiliriz.
Destek 132.000 civarı, direnç 132.500 diye düşünüyorum.