Evet burayada yazdım sattım hareketlerinden midem bulandı Trump i takip takmadiklarini bilmem ama bizim piyasaları gördünüz kumar piyasası ben sadece temkinli olun diyorum böyle bir ihtimal var diyorum
Printable View
Bu lanet kağıt 20 hatta 25 üstü rakamları eninde sonunda görecek. Bundan adim gibi eminim fakat biraz zaman ve sabir gerekecek. Yalnız bir haftada gıdım gıdım aldığını bir günde verdiğinde şirket sahibi ben olsam yüzüm kızarırdı. Bunlar ne rahat adamlarmış pes.
Yüz kızarma mı? Utanma mı? Adamın umurunda değil ki. Yıllardır söğüşlediğine bakıyor. Böyle kurumsallık, şirket yönetimi olmaz. Malak gibi paralar dövizde yatıyor. Belki yeni yasa ile bazı şeyler değişir. Ama bu hissenin manipülatörü istemezse ona da bir kılıf bulacaktır.
17.07 altı mokoko....... hayallere devam [emoji57]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çok ağlayan var. Şİrkete söven mi dersin.Şirketle alakası ne fiyatının düşmesinin.Şirket sanki, borçlu batak projelere sermayesini gömmüş gibi davranıyorlar.manipülasyonla küçük kumarcıların eline verilen hisselerin fiyatlarındaki gidişlerle karşılaştırmalar.Borsanın ne olduğunu bilmeyenler konuşup duruyor.Yok efendim baskılıyorlar.Yok efendim spek. Elimizden almaya çalışıyor. Sanki 23 üstüne çıkınca satmayacak Aceleniz ne 5 sene beklemişsin .Ne yapacan aldığın parayı.1 sene daha bekle işte. Yatırım kağıdı bu kağıt ederine gelir.Konjonktür uygun değil demekki şuan gitmiyorsa ,inadınız ne, elinizden hiçbirşey gelmez.Sakin olun.Bu işle uğraşmayın, yaşadığınız stŕese değmez.
Bu yoruma katiliyorum , Ekran takip sinir bozucu ama temel analizi kuvvetliyse Sirket kar ediyorsa o kagit hayal ettiginizin otesine gecer gider . Innailmaz sinir bozucu takibi olan bir kagit ne yazik ki . Ama sirket yonetimine falan kizacak bir sey yok, adamlar saglamci parasini dolarda tutuo gerektiginde nakit kraldir der onla gider pazarligini yapar alir istedigi projeyi yaptirir. Iciniz rahat olsun bundan daha kotu ne olur zaten , kapatin ekrani alarmlari kurun gitsin aksam bakin sinir bozmaya gerek yok
https://youtu.be/NK_ZmjLkhXE umudum sensin vur leyla leyla bu türküyü çok dinleyeceğiz galiba