bu hisseyle ilgili ilk yazımı yazdığımda hisse 4.30 du.şimdiden % 10 cepte.daha da mal alacağım.hele birde delta varyantı ayağına hisse düşerse değmeyin keyfime .
Printable View
156 değil 149 990 bin lot var çocuklarındaki lotları da sayarsan 147 300 bin civarı lot kalır resimiyette bana göre 70 80 milyonda dışarıdan eşe dosta yabancı kurumlardan vs toplattığı lotlar vardır onuda çıkarırsan kalır geriye 72 milyon lot %5 lik kısmınıda çıkarırsan geriye 44 milyon civarı Bi lot kalır yani besimin alması gereken lot sayısı bu bu son iki gündür kap göndermiyor ama bence alımları devam ediyor başka hesaplardan şimdi mesele bu 44 milyon lotu besime handeye besimin adamlarına veya şirkete kolay kolay vermemek ama ky cının yapacağı iş değil bu ky iki al sata kanar dökülür benim tek umudum artık aracı kurumlar
Bi umudumda bu besime mal toplayanların birazda kendilerine mal toplamaları ve besime malı devrettiklerinde araya eşi dostu koyup pandiklemeleri çünkü ky dan çok onlar senaryonun farkındalar
Mal devri mi yapıyorlar
Selam Bilal47 ve dıger nthol yatırımcıları.
Burda belırtılen bır konu hakkında bılgım yok benı aydınlatırsanız sevınırım
3 aylık bır sure kaldı denılıyor bu sure nedır ve borsada hısseye gerceklesırse veya gerceklesmezse nasıl yansır.
Gerceklesme oranıda nedır yanı bu 3 aylık surecte olması gereken sey mecburen olacakmıdır.Benı aydınlatabılırmısınız.
Sımdıden tesekkurler
https://www.kap.org.tr/Bildirim/960757
Buradaki yazının son paragrafında ne yapacağını usulca yazmış sn fenerlee
Bi anda ne var ne yok lotların hepsini tertemiz etseler ne güzel olurdu