https://x.com/ozmanonur/status/17225...OTvJSyo0Vy4hWg
Printable View
Zamanında atatp yi kimse bilmezken Greenx alım satım platformu haberi ile nereden nereye geldi..!
Üstadım, ben ki BRKSN gibi bir hissede hem de alt pazarda iken aylarca mücadele etmiş adamım, hisseyi alalı henüz 10 gün oldu ve iyi zarardayım ama sıkıntı olmaz...Yani öyle % 15 - 20 düşüşlerle oyundan atamazlar beni...Düşerse alırım, alıyorum da Cuma günü 30 K lot daha aldım ancak portföyü artık daha fazla büyütmem, kârı görünce o aldıklarımı geri veririm...Genel stratejim bu yöndedir...Bir kaç hissede daha pozisyonum var ve inan ki hepsi birbirinden beter...Fon tarafı desen ki, altın fonlarım vardı gittim hepsini hisse fonlara çevirdim, orada da zarar, az biraz PPF kaldı onu da trade maksatlı kullanıyorum..
Nasipten ötesi yok ancak özellikle hisse tarafı bu gidişattan çok yoruldu, yatırımcılar tıpkı reel sektör gibi bir can suyu bekliyor...Hükumetin de son KGF açıklamaları ile bunu gördüğünü düşünüyorum...Yaz geldi turizm döviz girişi, petrol fiyatlarında gerileme ve tarımsal faaliyetler nedeniyle enflasyonda belirgin bir düşme göreceğimizi tahmin ediyorum...Kripto ve altın başta olmak üzere emtia tarafında olası düzeltmeler borsalara yarayacaktır...Suriye'de işlerin normalleşmesi bizim ekonomimiz açısından da son derece önemli...Çok para harcadık oraya, artık geri alma zamanı geldi...
Bu nedenle borsanın diplerine oldukça yakın seyrettiğini öngörmekteyim...Zaten total portföyü hisse ağırlığına çevirmeye başlamam da bu nedenledir...YTD
Yazılım hisselerini seviyorum ki hikayesi güçlüyse tadından yenmez..
Biraz sabır edeceğiz ve haber akışı başladığında meyvelerini toplamaya başlayacağız..
Sektöre göre zaten kelepir olması riski min.kılıyor..
Neden bu hissedeyim çok kez ayrıntılarını yazdım şu an piyasa için bunlar bir şey ifade etmediğinin farkındayım ama biz içimize sinmeyen şirkete yatırım yapamayız böyle oldu ve böyle devam edecek..
Umarım herşey gönlümüzce olur..