keko burda oldugunu niye yazmadin :( hemen alis emri veriyorum BRLSM
sayende GESAN, CW , KONTR den iyi kazandik sira Kocaer celik ve BRLSM var , yarin duzeltme olursa bir miktar , alis yapacam , zaten tavan oldu
keske twitter, instagramdan yazaydin
Brlsm ve sektörü gerçekten de çok hareketli...aşağı yukarı sert hareketler yapıyorlar...bu arada elimdeki 57 maliyetli vbtyz hissemi cuma günü satıp önemli bir kısmı ile yine yazılım şirketi olan ATATP aldım...ATATP de green x diye bir platform kuruyor...bu platformda yenilenebilir enerji sertifikaları alınıp satılacak...türkiyede bir ilki gerçekleştiriyorlar....dünyada da bu işi yapan bir kaç şirketten biri olacak...önümüzdeki kasım ayında lansmanı yapılacak ve tüm ilgili çevreye tanıtılacak..
kısacası enerji işinin yazılım kolunda var..güzel bir gelecek vaad ediyor...vbtyz da her ne kadar beğeniyorsam da (96 yı görmesine rağmen satmamıştım.) atatp de daha çok potansiyel gördüğüm için değiştirmek istedim...
arkadaslar izlediniz mi ? yeni paylasilmis ?
https://www.youtube.com/watch?v=r7nOjXz8IC8&t=88s
https://www.youtube.com/watch?v=r7nOjXz8IC8&t=88s
güzel bilgiler dostum...teşekürler...mekanik tahaaüt işlerinde türkiyenin bir numarası...elektrik işlerinde de türkiyenin ilk üç arasında...bunlara ek olarak da artık ges işinde de var ..ges işinde de bir kaç koldan yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere ağırlık veriyor...önümüzdeki günlerde güzel haberler de gelebilir...sabırla bekliyoruz...
eywallah kekocan, dun aldik sayende bu gun kardayiz
dostum senden detayli bir ASTOR degerlendirmesi alsak ?
GESAN, CW, SMARTG,,,, dedik , ama bu astor fena degilmis, fiyati cok sisti ama iyi firmaysa zaten ucuz olmayacak hic bir zaman,
sizin gorusunuz nedir ?
birde niye bir miktarda olsa CW, GESAN birakmiyorsunuz misal 500-1 milyon kadar ? sonucta bunlar uzun yillar gidecek firmalar ve buyuyecekler . gerci senin gibi alim-satim noktalarini dogru belirlesem , bende bekleme yapmazdim , orasida ayri
bahsettiğin hisseler de güzeldir...gesan ve cwene de ciddi emeğim var..ama benim çok kötü de bir huyum var...trade ettiğim hisseyi çok yukarılardan almayı sevmiyorum..kendimi çok kötü hissediyorum...bu huyumu 16 yıldır değiştiremedim...zaman zaman ben de bıkarak hisselerimi çok ucuzdan verebiliyorum...yapacak bir şey yok...ben de etten kemikten yapılmış sizin gibi bir insanım...sabrım bir çok kişiye göre fazladır ama bu sabrım sonsuz değildir..
astor da çok kaliteli bir şirket..özelikle arzdan sonra bambaşka oldu...tanınırlığı arttı...piyasadaki etkinliği de arttı...bu arzın verdiği bir güçtür...bu yüzden de geçmişte her zaman arz şirketler için bir milattır diyordum..arzdan öncesi ve arzdan sonrası diye...astor bu işin hakını veriyor..yalnız ederi nedir ?? fiyatı nerelerde olması gerekir konusunda bir çalışmam olmadığı için bir şey diyemem...bilmediğim bir şeyi de almak istemiyorum...onun dışında sektör hisselerinin tümünü seviyorum ve sempati duyuyorum..yine de onlarda zamanında girmek gerekiyor...