teşekkür ediyorum..sanal ortamlarda her zaman yanlış anlaşılmalar olabilir...güzel şirket güzel hisse ...hedeflerini egale ede ede gidecek inş..
Printable View
Öncellikle hayırlı olsun ortakliginiz keşke önce araştırıp sonra ortak olsaydınız. Iyi yaptınız hoş geldiniz. Mersin organize bölgede 4. Fabrika devreye girecek ve kapasite de %50 artış yaşanacak ocak ayında büyük ihtimal devreye giriyor. Size tavsiyem faliyet raporunu okuyunuz. Firmanın kendi sayfasında bulabilirsiniz.
Bugün devre kesici uygulandı. Inşallah hisseye tedbir gelmez bu akşam.
27 ve 28 Ekim dede kesici devreye girmişti...
Terslik olmazsa hissede kaldım maliyetim iyi sayılır önümüzdeki dönemlerde Tezol hissesi tavan serileri yaşarsa foruma ara sıra yazarım kısmet diyelim. Spekülatör adamsın :)genelde sana sövülür hep forumlarda.İnsanlar nankördür beğenmez.
Yazınız dursun burada yarın sabah bakarız ne olduğuna ?Sn Bükücü ekleme yazıyorum bu hisse büyüme hissesi temettü hissesi değil.Temettü hisseleri Ereğli ve Vesbe hisseleridir.Büyüme hisselerinde sermaye küçük olur ve temettü sembolik olur hisseyi alanlar bunlara bakmaz zaten.Nikiniz uygun değil Tezol hissesine.
9 kasım seans kapanışı 21,10 sonra yükseliş trendi başlıyor bugün seans kapanışı 29,86 güçlü seans kapanışı ben yarında yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum.Diğer hisseler uzaya gitmiş hem F/K hem PD/DD eğer tezol hissesine tedbir gelirse yazık olur Tezol hissesi boş yükseliş yaşamıyor daha net yazayım ben hayalim 3 haneli rakamlardır.