Döviz içerikli fonlara, perşembe günü yansıyacak kur farkı -%8,05 ($=11,47₺) olarak gerçekleşti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Döviz içerikli fonlara, perşembe günü yansıyacak kur farkı -%8,05 ($=11,47₺) olarak gerçekleşti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" A London-based analyst, who asked not to be named, said he had calculated an intervention of $6.9bn on the same days — estimates range from $5.5bn to $7bn. Turkish bankers reported a “very concerted and aggressive effort to make Erdogan’s announcement look goodâ€, he said."
İsmini vermek istemeyen Londra merkezli bir analist, söz konusu iki günde 6.9 milyar dolarlık bir müdahale olduğunu hesapladı (tahminler 5.5 ila 7.5 milyar dolar arasında değişiyor). Türk bankacıları. Erdoğan'ın açıklamasının harika bir şey olarak algılanması için son derece uyumlu ve yoğun bir kampanya yürütüldüğünü bildirdi.
[QUOTE=burak1987;5708109]Döviz içerikli fonlara, perşembe günü yansıyacak kur farkı -%8,05 ($=11,47₺) olarak gerçekleşti.
Ughhh...Ne tarafa ağlasam acaba?? Toplamda %40'a yaklaştı yani??
Hepsi hikaye hersey benjoya bagli
Defansif ,orta ve kiytirik borclanma fonlarindan dun 10,bugun 16 oldu
Yarin 22 k zarar yaziyor.
Bakin oyle is amerika tge ipj flan degil ha. Zpg.tpf.ysu.pdd.eıc,opb,opl,ffh,ffp
Bunlar goturuyo.
Nasil bi kumpas bu
Bu arada bugun hepsini sattim.benim gibi ky ya yeter bukadar zarar.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne dehasından bahsediyorsun hocam ya: ) yani senin gibi mürekkep yalamış adam bile van münüt piskevit diyenlere deha diyorsa bu memleket nasıl düze çıkar hiç bilmiyorum. geçen yazmıştım, bu yöntem 1967 senesinde denenmiş, döviz ucuzlayınca faiz karşıtlarının hücumuyla öyle bir tekrar öyle yükselmiş ki hazine faiz üstü ödemeleri kaldıramayınca sistem iptal edilmiş, dolar patlayıp önceki seviyeyi bile geçmiş..duydunmu bunları hayır.. araştırma sorgulama google da yazıp iki dakika bakma yok..o zaman reyiz hergün küfür hakaret gider yine de deha olur.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ar-494560h.htm
Insider trading .Türkiye Cumhuriyeti devleti tam olarak manipülasyon yaparak halkın birikimini kast etti. Bazı vatandaşlar tüm birikimlerini şuan kayıp etti. Toplumsal huzursuzluk olabilir. Bu bir anayasal suçtur. Devlet halkı koruyacağına şimdi fakirden aldığını zengine verecek bir yol buldular. Izlediğim bir videodan
Kabul etmesi zor hocam, seni anlıyorum.Büyük ızdırap çektim yazarken ben de:).Araştırmama gerek yok zaten okumuştum, biliyorum.Sistem risk içermiyor değil ama şu anda başarılı.Çevremdeki herkes bu hesaba para yatırma derdinde.Adam faizi gram arttırmadan çözdü olayı.25-30 puana kadar hesap dahilinde bence.Nass'dan da vaz geçmedi görüntüde.Doları da bu aşamadan sonra bu marjlar içinde tutabilirler.Risk realize olursa reisimde malzeme bitmez; dış güçler falan çıkar meydana sıyırır kendini.Adam dolar çıkarken "Ben yoktum" bile dedi.Daha ne desin bu adam.Her neyse zaten bu icrata girmese batmıştık başarısız olursa biraz daha geç batarız.