Yoldan geliyorum trafik patatese bağlamış heryer kilit .
İnip yürüsen daha hızlı gidersiniz nerede çıkmıyorlar bu insanlar trafiğe haftasonu iki gündür perişan olduk
Printable View
Yoldan geliyorum trafik patatese bağlamış heryer kilit .
İnip yürüsen daha hızlı gidersiniz nerede çıkmıyorlar bu insanlar trafiğe haftasonu iki gündür perişan olduk
Chery domates 34 TL olarak gördüm.
Salatalık 30 TL idi.
Bu fiyatlar 1 hafta sonrasına göre çok uygun fiyatlar aslında.
1 Şişe Tubourg 50 cc bira hemen her yerde 20 TL
Bir yerde 19 TL idi. Orayı not ettim.
Kalfalık ve ustalık sahip olmayan kuyumcu işletmesine sahip olamıyor artık o sebeple eskiler muaf değildir diye düşünüyorum ama kaçında vardır ustalık belgesi ve usta öğretici belgesi bilinmez .
İstanbul Ümraniye de benzin zamlarından sonra trafik kısmen rahatladı...Çoğu insan toplu taşımayı tercih ediyor gibi...Geçen Kabataşta işim vardı 1.köprüye girdim trafik o saate göre yoğundu...Ama beşiktaş kabataş hattı oldukça sakindi...
Bana göre İstanbul trafiği kısmen rahatladı , Pandemi döneminde herkes araba almaya başlayınca ara sokaklarda bile trafik oluyordu......
MEB 20 yaş üstüne ve sgk çalışana Akbil almasına engel değil diye maddeyi değiştirdi .
Sadece bir büroda 45-50 yaş üstü 5000 kişi sırada dedi ilkokulu okulu o yaşta bir arkadaş .
55 TL ye bir sene öğrenci olma üstelik 6 senede bitirme hakkı var .
İnsanlar yoldan iyi tasarruf edecek .
Yol masrafını aylık Akbil harcırahı alanlar bu yolu deneyebilirler . 78 TL verecek 430 TL yerine aradaki fark yılda bir deliği kapatır .