27 Mayıs tarihi bir an evvel geçsinde, kredili ve açığa satış yasağı kalksın. bu tip kısıtlamalar sermaye sahıplerının hareket alanını kısıtladıgı ıcın uzak durmalarına neden olur..
Printable View
27 Mayıs tarihi bir an evvel geçsinde, kredili ve açığa satış yasağı kalksın. bu tip kısıtlamalar sermaye sahıplerının hareket alanını kısıtladıgı ıcın uzak durmalarına neden olur..
Dayı oğlu yorumlarımda kimseyi hedef almam. Hikaye olayların gelişimi, sizin veya diğer gemi ahvalinin yazdıkları değil. Halka ilk arzdan bu yana hissenin grafiğine bakıldığında herşey ortada.
Anlaşılan ne yazsak birileri alınıyor. Öyleyse yazmayıp kimseyi üzmeyelim. Kalın sağlıcakla hayırlı bol kazançlar.
Değerli paydaşlar burada kesinlikle hak yiyen bi yönetim var. Ustelik güya hak hukuga dikkat ediyorlar. O boş beleş malek temsah denen yöneticiye hakkım helal değildir.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam benim yazımı alıntılayıp ,yazdıklarıma hıkaye deyince
yazından bunu anladım , senin aklını okuyamam ki
hissenin performansi son 2 yılda 1.25 ten 2.74 ü gördü
2.74 ten 1.46 yı gördü
1.46 dan 2.19 u gördü
bugünde 1.22 , almasını satmasını bilen için gayet te başarılı
trendi takip etmeyip ,konjöktöre göre hareket etmeyip
haber akışına göre pozisyon almadıysan kusurlu olan sensin
burası borsa birileri kazanıp birileri kaybedecek
her zaman işi bilmeyen kaybeder vesselam kal sağlıcakla
İki yıldır xbank ve xu100 xutum grafikleri ortada. Pek de örtüşmüyor.Siz hangi temel/teknik göstergeye göre, hangi konjonktürel gelişmeye göre aldınız sattınız bu hisseyi söylerseniz biz de aydınlanmış oluruz.
bu arada ben çok yeniyim hissede bir kar/zararım yok tl bazlı şimdilik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dayı şekerbank ın tekniği bizimkine göre daha iyi.ytd