Bu arada keko gesandaki düzeltme nereye kadar olur bi öngörün var mı? Cuma satmıştım almak için uygun alım yerini bekliyorum.
Printable View
Bu arada keko gesandaki düzeltme nereye kadar olur bi öngörün var mı? Cuma satmıştım almak için uygun alım yerini bekliyorum.
bugun cok kararsız ınsem mı cıksam mı .oynayıp duruyor . sancılı
trade de ben çok az başarılıyım..o yüzden de pek yeltenmiyorum....ben alıp beklemeyi seviyorum...düzeltmeler her hisse için sağlıklıdır...almak isteyene fırsat verir...inamayan veya doymuş olanların da hisseden ayrılmasına zemin hazırlar..böylece düzeltme sonunda sadece inanlar kalıyor buda sonraki çıkış marjının yüksek olmasını sağlıyor...
teknosa ve gesan benim için biri maradona bir diğeri ise pelle dir....özelikle teknosa üçüncü çeyrek bilançosu ile birlikte daha istekli olmasını bekliyorum...çünkü iyi bilanço bekliyorum...olası iyi bilanço gelirse ? o zaman bir önceki güzel bilançoyu teyit edecek ve yaptığı karların devamlı olduğunu ispatlayacaktır...böylece de piyasanın ilgisini çekerek hisseyi ederine götürecektir..
[QUOTE=keko;6156635]inan hiç bir fikrim yok..teknik biraz da bence ikinci planda kalıyor..tam düzeltme yapacak derken bakarsın süpriz bir kap gelir o zaman da arkasına bakmadan yukarılara çıkar...şahsen ben hiç trade yapmıyorum...yapıp başarılı olanlara da saygım var....[/QUOTE
Sağol keko
arkadaşlar garanti bankası da teknosa ile işbirliği kararı almış...yani artık teknosanın iklimsa alt şirketine ges yaptırmak isteyecek kobi ve çiftçiler garantiden de uygun kredi finansmanı sağlayabilecek....bu finansmanı zaten akbank daha önce vermişti..şimdilik de koç grubunun garanti bankası veriyor...
böylece bu ges konusunda teknosanın ne kadar da idialı olduğu ortaya çıkıyor....büyük bir iş potansiyeli doğacak...kordsa ile toledo firmasının lisans anlaşması ibreyi bize çeviriyor...bir şekilde iklimsa işin içinde olacak görünüyor..artık sadece kurulumda mı yoksa üretimde de mi bilemiyorum...daha önce de dediğim gibi teknosanın alt yapısı buna çok uygun...
bu sektörde zaman kayıp etmeye tahamül yok..o yüzden de yeni bir şirket kurup alt yapıyı hazırlamaktansa işi teknosa üzerinden götürmek daha faydalı görünüyor...dediğim gibi garanti bankasının da kredi desteği vermesi ile ibre iyicene teknosaya dönüyor...
zaten aylar önce teknosa yetkilileri de biz GES te öncü firma olmak istiyoruz demişlerdi...bu son atılımlar ve söylem bir birini tamamlayacak cinsten...sabır ile gelişmeleri izliyoruz...:)