Enflasyon ne olacak. ?
Printable View
Ben dolar bazlı bakıyorum kazandırmış para Sahol zaten grafiklerde dolar bazlı bakmak gerekir yabancı ağırlık azaltarak yanlış yapmış sadece durum tespiti yaptım ayrıca 2013 mayıs ile ilgili düşüncemi yazdım ve okudunuz yazdıklarımı hedefim açık net Sahol 3 haneli rakamlardır zamanını en kral spekülatör bilemez eşşek gibi beklemek zorundayız zaten bekleyenler para kazanır al,sat yapanlar değil.
Arkadsim,
Burada bunlari yazdigin icin sorduk.
Yok cakalmis, yok aklimi alirmis, yok bende hangi hisseler varmis.
Once adam gibi yaz, adam gibi sor.
Klavye arkasindan dedem de adamin aklini alir.
Bom bos yaziyorsun, hem de surekli bos yaziyorsun.
Enflasyon olmayan ekonomilerin laf'i o, zaman kaybettirir, para kaybettirmez lafi.
ENAG'a gore %200 enflasyon var.
Yabancılar sürü zihniyeti ile hareket ederler.
Aracı kurumların araştırma raporlarını esas alırlar ve ona göre al sat yaparlar.
Üç yıl önce siyasi ve ekonomik etkilerle yabancı kurumların Türkiye şirketleri hakkında rapor yazmaları bile yasaklandı.
Kurumsal yatırımcılar hariç tüm yabancılar çıktılar. Çünkü Türkiye’nin fişini çekmeye karar verdiler.
Bütün bu olumsuzluğa rağmen borsamız çok güzel direndi ve satışları karşıladı. Hatta dolar bazında olmasa da çok iyi bir yükseliş yaşadı.
Şimdi yabancı çakallar pusuda sürü halinde saldıracakları anı bekliyorlar. İnşallah beleşe mal kaptırmayız.
Sayın Tinaz 'ın sorusundan nasıl bu kadar kötü niyet çıkarıp konu kişisel bir saldırı gibi alındı hayret ettim doğrusu.
Onun dışında durup dururken Türkiye İşçi partisine oy vereceğim diye hiç de gereği yok iken beyan edip, sonrasında da gerçekten bu partili olanın bu sorudan bu noktaya da gelebileceğini de zannetmiyorum, olsa olsa o partinin kötülenmesi için özel gayret olduğunu düşünüyorum. Ben işçi partili değilim, ama Erkan Baş 'ı severim ve kaliteli ve yurtsever bir insan olduğunu düşünürüm.
Biraz içsel sorgulama yapılması ve nasıl bir görüntü çizildiğinin gözden geçirilmesi faydalı olur diye düşünüyorum.
Ortak değerleri ve paydası olmayan bir toplum örneğiyiz.
Benim düşündüğümden farklı düşünen herkes yanlıştır haindir kafasındayız.
Hiç değilse, vatan haini ve bölücü olmamak kaydıyla bütün arkadaşlara saygılıyım diyemiyoruz.
Yatırım finansman borsada manipülasyon yapıyor yabancıya kağıtları peşkeş çekiyor dediğinde bile ana avrat küfretmiş gibi ayağa kalkanlar var.
Herşeyi bildiğini sanan ve tek doğrunun kendisi olduğuna inanan bu millet her kötü şeye layıktır.
Bizler çoğunlukla iyi insanlarızdır🙂 Ufak tefek tartışmaları dert etmeyin derim ben...Birilerinin canı bir şeylere sıkılmıştır, alınır filan ama neticede neredeyse eminim ki burada olan herkes zamanı geldiğinde birilerinin kahramanı olmuştur. Bizim toplum iyidir bence. Sadece işte bazen kolay alınır ve bazen de gereksiz yere birilerine gereğinden fazla yükleniriz.
İş büyük meseleye geldiğinde ise ufak hesapları bırakıp iyilik için birleşiriz. Üç günlük dünyada tartışma filan iyidir ve geliştiricidir esasında ama bence uzatmak gerekmez.
Ortak paydamız Sahol' ü tercih etmek. Hatta ihtimal başka ortak paydalarımız da var. Memlekete yatırım yapmak mesela... Umalım ki bazen az para kazansak da memleket çocuklarına güzel ve yasanabilir bir gelecek sunsun.
Çok yazıp boş yazanlar var maalesef.
Bir kap haberini bile tam okumadan anlamadan yazıp,bunu açıklayana laf edeni ciddiye almamak lazım.
Borsa ciddi bir iştir akıllı ve bilgili sabırlı kişilerin kazandığı mecradir.
Sagliklar