https://twitter.com/temettuhocam/sta...6T7HZ1vgA&s=19
Bayramda biraz youtube ye baktim borsa ile ilgili ne kadar üstad türemiş hepsi elde olan verilerle fk dır nakit oranı yok cari oran falan filan anlatan videolar patlamış tabiki bunlar önemsiz demek istemiyorum ama borsa görülmeyeni önceden görmek demekdir o yuzden burda bekliyoruz...:cool:
O rasyolar önemlidir. Ama büyüme şirketlerinde bakılacak rasyolar fk, pddd değildir.
Sasa ya da bu kafada baktılar. Sonuç ortada..
Biz büyüme şirketiyiz ve yatırımlara , alınan işlere odaklanacağız....
Sonra bunu seneye ne kadar kat edebiliriz diye yorumlayıp prospektif FK ya odaklanacağız...
Ülke olarak enerji ve doğalgaz petrol olarak ne kadar dışa bağımlılıktan kurtulursak o kadar bu konuda iyi duruma geliriz ülke ekonomisi olarak bakıyorum memleketimin bir çok noktalarında rüzgar gülü ve güneş enerjisi panelleri kurulmakta zamanla dahada yaygınlaşacak düşüncesindeyim enerji doğalgaz petrol çok önemli gördüğüm manzara bu konuya ne kadar önem verildiğini göstermekte hayırlısı olsun ülkem için
Ne oldu bu hissenin mudavimlerine ses yok?
Hissede hareket olmayınca normal.. :)
https://www.enerjigunlugu.net/erdemi...cak-54722h.htm
Enerji Günlüğü - Erdemir, elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılamak amacıyla 4 milyar 890 milyon lira yatırımla Tuncelide güneş enerji santrali kuracak.**Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi sınırları içinde 274 hektarlık tarım vasıflı arazi üzerinde 235,4 MW kurulu gücünde Erdemir Güneş Enerji Santrali (GES) kurulması planlanıyor.*4 milyar 890 milyon lira değerindeki proje kapsamında kurulacak santralde monokristal half-cut fotovoltaik modüller marifetiyle üretilen doğru akım elektrik enerjisi eviriciler yardımıyla alternatif enerjiye çevrilecek. Santralde 550 W panel gücüne sahip 563 bin 652 adet panel kurulacak. Santralde yılda yaklaşık 388 milyon kWh elektrik enerjisi üretilecek. Üretilen elektrik Erdemir in elektrik tüketimi ile mahsuplaşılacak.* Kaynak: Erdemir Tuncelide güneş santrali kuracak.
Acaba diyorum????
İnceledim Europower üretiyor monokristal *modül.