her gün 60/120 dk zaman ayırıyorum, benim vaktim değerlidir..
Printable View
Arkadaşlar maalesef ki son dönemde bu konuya bende GDİ motorlu araç bakarken biraz bulaştım.
Forumlardan, sosyal medyadaki gruplardan, ustalardan ve yetkili servisten sorup soruşturdum biraz.
Edindiğim bilgiler şu şekilde; Hyundai-Kia grubundaki Atmosferik (Turbosuz) GDİ motorlar eksiltmeye yatkın.
Ustama sorduğumda çoğunluğunun yağ eksilttiğini söylüyor. Forumlarda ve sosyal medya gruplarında yağ eksiltme ile ilgili çok sayıda paylaşıma denk geldim.
Yetkili servisteki arkadaşım özellikle 100.000 km den sonra yağ eksiltmenin başladığını ya da arttığını belirtti. Bunun sebebinin katalizörün motora çok yakın olması ve yüksek ısıdan dolayı katalizör içinin dağılarak tozların motor içine emilmesi ve silindir yüzeyini çizmesiymiş. Bu şekilde çok fazla araca motor revizyonu yapmışlar. T-GDİ motorlarda böyle bir sıkıntı yok dedi. Bu da arada turbo olmasından dolayı katalizörün fazla ısıya maruz kalmayıp zarar görmemesiymiş.
Motor içine tozların çekilmesi pasif egr sisteminin motora geri eksoz gazı vakumlamasındanmış. (Pasif Egr sistemini @MSC Serdar bey söylemişti. Aksi halde neden motora egzoz gazının ve akabinde tozların geri çekildiğini anlayamamıştım.)
2 ay kadar önce bizzat şahit oldum. Ustamın dükkanda iken bir kullanıcı geldi. İX35'i yeni almış. 160.000 km de idi ve yağ eksilttiğini söylüyordu.
İşte ix35 lerde yağ yakmanın sebebi açıklanmış. Doğru olma olasılığı çok yüksek.
Silindirlerin kompresör basınç ölçümünü yaptırdın mı?
Turboyu kontrol ettirdin mi?
Arabanın eksozundan çıkan duman rengi?
Arabanın çekiş gücünde azalma var mı?
Arabanın yağında ince metal parçaları var mı?
Her ustaya güvenme.!!!
Sanayide kasap çok.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
yağ yakan araba yine yağ yakar, tek kuruş verme, öyle kullan :)