arkadaşlar bugün froto ortalama bir temettü kadar düşmüş ama hesabıma temettüler eklenmemiş. pazartesi temettüleri yatırırlar umarım. yatar değil mi :oleyo:
Printable View
arkadaşlar bugün froto ortalama bir temettü kadar düşmüş ama hesabıma temettüler eklenmemiş. pazartesi temettüleri yatırırlar umarım. yatar değil mi :oleyo:
yanlış anlaşılmasın. ben yükselince çok sevinen.. düşünce çok üzülen veya : '' bak ben dediydim '' diyen biri değilim bir şirkete yatırım yaparım uzun bir vade belirlerim ama yanlış ama doğru kimseyi bağlamaz kimseyi etkilemez. borsa bu düşer çıkar tabii..
bir önce ki yazdıklarım da ironidir tabi ben temettü kafasındayım saygılar .. hani benim gençliğim hani benim temettülerim nerde :wu: :ok:
daha önce belirttiğim üzere belirli kademelerde alımlar yaparak her (sözde olumsuz) dalgadan istifade ediyorum kendi adıma. uzun vadeli ve temettü yatırımcısı olarak kampanyalı fiyattan hisse alıyorum, oldukça memnunum. yeter ki Ford gibi hissem olsun. yıllardır bu tarz dalgalanmalar sayesinde güzel paralar kazandı sabırlı borsacılar. yine de herkes yoğurdu nasıl yiyeceğine kendisi karar verir, önemli olan yiğit olmak.
Froto fakirliktir....
Ttrak rezilliktir...
Tofaşa zaten üstüne para versen binmem..
Faiz candır..
Montajcı koçtan ne köy olur ne kasaba
Hadi eyw
Boş beleş adam nereye kayboldu 7/24 boş boş vik vik edip duruyordu [emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kocaeli otomotiv ihracat rakamları milyon dolares
2024 temmuz : 838 -- 2023 temmuz : 736 ( 2024 haziran 632)
2024 ilk yedi ay: 5107 --- 2023 ilk yedi ay: 5119
not: sayılarda yanlışlık olabilir. kendin bak
bu sayılar froto ile ne alaka? bilmem
Roma dayım.
Gezmeye geldim.
2.5 yıldır önce aldılar simdi tedirginler diyordun megerse sen almıssın.
2010 lardan beri elimde olan hisse bu.
Beni rahat bırak artık.
Haftada bir kere gelip okuyacağım yazılanları.
Koclar siyasete giriyor diyordun ford otosan satıs sebebi olarak tüpraş alıyorsun.
Maliyetlerim sıfır diyorsun maliyet hesaplamayı da bilmiyorsun.
Burası borsa hiçbir değişiklik olmasa da fiyatlar dalgalanır aglayacaksan kumda oyna.
Payımı tutarım temettümü alırım.
Roma da bir cafe deyim.
Serin bir şeyler içiyorum.
Burdaki insanların moralini bozma zaten hayat ülke için zor bir de senin gibi kalitesiz tiplerle muhatap olmasınlar.
Ytd