Teşekkürler Yalın Abi.Merakla yazılarını bekliyoruz...:whistling:
Printable View
Merhaba Yalın hocam. Karel vergi dairesine verdiği Beyanname de 28.231.422-TL kar açıklamış. Analiz ettiğiniz günden bu yana takipteyim. Karını nasıl buldunuz? Müsait olduğunuzda yorumlarmisiniz. Saygılar selamlar...
Değerli Yalın üstadım,
Brsan başat hissem ilk yarı finansal verileri beklediğimden de güzel geldi ve de henüz hiç fiyatlanmadı.Duyumlarım 3 vardiya tam kapasite üretimin yıl sonuna da devam edeceği yönünde..bu durumda endekste dönüş olasılığını düşünerek yarınki tavana verilir mi?
Merhaba FREE123 hocam.
Bu rakam vergi dairesi kar rakamı ve konsolide ile değişecektir ama hem önceki yılın aynı dönemine göre hem de bir önceki çeyreğe göre oldukça iyi bir performans. Açıkcası ben bu çeyrek bu kadar büyük bir rakam beklemiyordum. Olumlu görüşüm devam etmekte.
Günaydın sayın ÇiftçiDede.
Tavan olurmu bilemiyorum ama bu kar rakamı ile hisse fiyatı bence de iskontolu oldu.
İlk tavana verilirmi demişsiniz de, şayet tavan olursa ben olsam tavanda satmazdım. Özellikle tavana kilitli kalırsa büyük ihtimal devamı gelir.
Sizin adınıza çok sevindim, inşallah tavanlarınız olur :)
BRSAN
Kar marjları stabil bir hareket sergiliyor.EFK marjı %12 seviyesinde.Geçen sene %11 seviyesindeymiş.
ROE marjı %10 seviyesinde.
2017-2016/06 çeyreklik verilerinde satışlar %53 artış göstermiş.
Esas. Faal. Karındaki artış ise %70 oranında.
Veriler çok olumlu,tabi ki daha detay bakmak lazım.
Bu aralar birbirine benzeyenlere sardım:whistling:
https://i.resimyukle.xyz/U5cA6a.png
Kardeşler kapatın burayı ben bile bu halimle 7-8 ay önce karel ve uaşak dedim nerdeyse 3 katı gittiler siz ne yapıyorsunuz ne kağıt söylüyorsunuz hikaye eşşek arsısıda vızıldar ama bal yapmaz, piyasa analistleri gibi sulandırılmış lafları bırakın bir iki kağıt daha söyleyeyimmi