Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Bugün ons'a dikkat..cok sert hareketler olabilir.. Sanirim asagi yonlu ? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Yesil sogan icin cok kritik bir gün bugün ..karar anı bir kaç yerde dediğinize benzer şeyler okudum ya sert aşağı ya sert yukarı diyorlar karar anı dediğiniz bu mu?
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bir kaç yerde dediğinize benzer şeyler okudum ya sert aşağı ya sert yukarı diyorlar karar anı dediğiniz bu mu? Aşağı gibi de durmuyor ama, ne zaman belli eder rengini.
günlük ppf mi tercih edersiniz yoksa kvb mi yine bugun ne yapalım ? çok mu erken sordum :) borsanın tadı tuzu yok
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bir kaç yerde dediğinize benzer şeyler okudum ya sert aşağı ya sert yukarı diyorlar karar anı dediğiniz bu mu? Konusamam spk cısss
Webster üstadımız nerede?
Alıntı: Originally Posted by Ege35 Aşağı gibi de durmuyor ama, ne zaman belli eder rengini. swap anlaşması falan gelirse diye dedim aşağı yönlü
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Konusamam spk cısss taze soğan mı seversiniz kuru soğan mı peki .:)