otokarın son 2 gün pastasında ben mal çıkışı göremedim. Gayette dengeli görünüyor.
t+ 2 de önceki harekette çıktılar, bi önceki zirvede.
cıty peyder pey çıktı 1.145
679k ya düştü.
29-12-2020, 19:34
thejackalav.
Alıntı:
Originally Posted by koçari
Gedza içinde iki çift laf edeyim, o artık farklı bir yola girmenin adımlarını attı atıyor.
Komutan...görüneni gördün yine sonunda....herkes gibi.
6 ay sonra adımlar tamamlanır ve pozisyon almak gerekir deme...cool:;;
29-12-2020, 19:38
koçari
Alıntı:
Originally Posted by thejackalav.
Komutan...görüneni gördün yine sonunda....herkes gibi.
6 ay sonra adımlar tamamlanır ve pozisyon almak gerekir deme...cool:;;
Demem paşam:) ben bir kaç büyük balık bulmuşum onlar arasında mekik dokuyacağım becerebilirsem(otkar, aksa, sarky, aksen, sahol)
nasip.
29-12-2020, 19:48
koçari
Alıntı:
Demem paşam:) ben bir kaç büyük balık bulmuşum onlar arasında mekik dokuyacağım becerebilirsem(otkar, aksa, sarky, aksen, sahol)
nasip.
Az sabret ben sana şu bizim köydeki bilal ile kemal'in hikayesini hatırlatacağım.:cool:
29-12-2020, 19:56
thejackalav.
Alıntı:
nasip.
Yakışır...
29-12-2020, 19:59
koçari
Alıntı:
Originally Posted by thejackalav.
yakışır...
Gelip onlardan bi gecede zıkkımlandığın şeylere harcadığın para kadar para koyup numunelik alsanda 3 sene sonra bir bakıp mukayese etsek ne dersin PAŞAM?:)
29-12-2020, 20:02
R-E-X
Pkart uyuzunun gedzadan olumlu ayrisacagi belliydi gedzalari satmaya cesaret edemedim..pkart degisik tarzi var..
29-12-2020, 20:05
R-E-X
Alıntı:
Gelip onlardan bi gecede zıkkımlandığın şeylere harcadığın para kadar para koyup numunelik alsanda 3 sene sonra bir bakıp mukayese etsek ne dersin PAŞAM?:)
Aksa aksen 5-6 tl lerde alacaktin...iyi temettu guzel ama su donem dahasi zor...belki doviz baskilandigi icin aksen olabilir..digerleri normal hisseler...sarky bakir fiyatlari artti bitti..ayni performans bilanco anlaminda zor...