Şimdi geçen hafta anlattım euroda şablon oturursa hedef 1,05 diye yok öyle olmaz olamaz falan denmiş hani bu benim dediğim bir nokta değil bu tekniğin dediği bir nokta.0-1-2 yapıları oluştuktan sonra size hedefleri verir bunlar ana hedefler ve kısa hedefler olmak üzere ikiye ayrılır ana hedefler formasyon kırışlarında ortaya çıkar kısa hedefler formasyon içerisinde hareket eder durur.
Örnek olarak endeksin 108000 de referandum haftası öncesi diplemesi orada 0-1-2 yapıp işte 1 yıllık formasyonu kırması ve sonrasında 108000 ana hedefi 115000 ken 126000 lere gitmesi.
Euroda eğer ki 2,5 yıllık formasyon aşağı kırılırsa ana hedefi olan 1,05 değil evet 1,00 hatta 0,80 olur ancak o formasyon kırışında gerçekleşir. Formasyon kırılmazsa tekrar yukarı tekrar aşağı bu böyle son 2,5 yılda olduğu gibi devam eder.
Hani yazıp duruyorum sabahtan beri belki bu manyak ne diyor diyen de çıkar işin mantığını anlatıyorum size ki gidip abuk subuk adamlara günlük 1000 TL bayılıp ütülmeyin diye. İki tane fibo çektir birde bollinger band koy ohhhhh ikide çizgi çek üçgen dikdörtgen hadi sen oldun birader ver 1000 TL yallah sıradaki gelsinnn hahahaha güzel iş.