Melani neden geldi..?
Öğrenilmesi gereken çok şey var.
https://www.youtube.com/watch?v=sNES...ab_channel=GZT
Printable View
Melani neden geldi..?
Öğrenilmesi gereken çok şey var.
https://www.youtube.com/watch?v=sNES...ab_channel=GZT
Türkiyede beş altı ölçeğinde depremlerde insanlar korkudan kendilerini aşağı atıyorlar işte din toplumunun elemanları teknik bilgileri olmadığı için yada devlet tarafından eğitilmediği için adamlar depreme karşı nasıl yapılar inşa edileceğini bilmedikleri için sakat yapılar inşa ediyorlar ve deprem ülkesi olan Türkiyede insanlar büyük bedel ödüyorlar siyasilerde toplumu arapların diniyle dizayn ediyorlar sonuç felaket kriz darbe üretiyor Türkiye bu gün osmanlının Türkleri araplaştırma projesinin sonucunu ve acısını çekiyor eğer büyük babamız ATATÜRK olmasaydı bu gün ülkemiz arapların dini olan şeriatla devlet yönetilcekti biz milliyetçilik naraları atan pozları veren shovları yapan arap asıllı Türklerin ne kadar iki yüzlü olduklarını biliyoruz
Türkiyede beş altı ölçeğinde depremlerde insanlar korkudan kendilerini aşağı atıyorlar işte din toplumunun elemanları teknik bilgileri olmadığı için yada devlet tarafından eğitilmediği için adamlar depreme karşı nasıl yapılar inşa edileceğini bilmedikleri için sakat yapılar inşa ediyorlar ve deprem ülkesi olan Türkiyede insanlar büyük bedel ödüyorlar siyasilerde toplumu arapların diniyle dizayn ediyorlar sonuç felaket kriz darbe üretiyor Türkiye bu gün osmanlının Türkleri araplaştırma projesinin sonucunu ve acısını çekiyor eğer büyük babamız ATATÜRK olmasaydı bu gün ülkemiz arapların dini olan şeriatla devlet yönetilcekti biz milliyetçilik naraları atan pozları veren shovları yapan arap asıllı Türklerin ne kadar iki yüzlü olduklarını biliyoruz.
Megastone devrinde yaşıyorsunuz...
İbinatör: 40.7474
O önemli direnci kırdı sanki.
40,6931 40,6931
Borsadan her gün üç beş emekli yevmiyesi alıyorum diye seviniyordum bankadaki paraya baktım pazar hanımın implant derken hep aynı. Demek ki borsa olmasa cami önünde dileniyor olacağız.