yarın 40, öbürsü gün 400..Bu işler böyle..Sen anlayana kadar giren giriverir..
Printable View
Eyvallah sn djoz.Memlekette sürekli tatsız işler oluyor,cidden artık depresif bir insan oldum sayılır.Hele ki son deprem,yahu insan inanamıyor,ıdıocracy diye film var mutlaka seyredin,alınacak çok dersler var.Depremde ölenlerin yakınlarına başsağlığı,yaralı çıkanlara acil şifalar dilerim.Umarım bu yaraları en yakında sararız.Bu iş belli oldu en geç 2030 a kadar istanbul da da bir felaket yaşarız,her kademede bu konuya odaklanmamız lazım.Para pul bir yere kadar,sağlığa bir şey oldu mu,ölüm oldu mu ona çare yok.
Ben antalyada yaşıyorum,dünden bu yana bakıyorum inanılmaz sayıda maraş ve hatay plakalı araç var.Antalyaya baya göç var ,diğer illerde durum nedir bilemiyorum.
Bence istanbul da baya göç alır.Göç eden iş ,aş bunları da düşünmek zorunda.Eh iş de aş da sınırlı sayıda ilde bulunabiliyor.
dogrudan 15 milyon insan etkilendi deniyor.
bu sadece barinma hitiyaci degil,isinden asindan egitiminden etkilenmis 15 milyon kisi ise daha cok ciddi sorunlu gunler bizi bekliyor demektir.
daha herkes su an caninin derdinde.
enkaz kaldirilip insanlar normal yasantisina donmek istemeye baslayinca asil devletin sorumlulugu ortaya cikacak.
yani şu bold yaptığım kısımda akli dengenizin yerinde olmadığını rahatlıkla anladım.
uzmanlar maraş antakya bölgesini daha geçtiğimiz aylarda uyardı.
6 gün öncede deprem oldu. son 4 günlük aynı deprem uzmanları istabuldaki marmaya hattında da hareket var diye uyardı güncel videodan haberiniz yok demekki..
telsize gelince katın önemi yok.. sonuçta telsiz varken bu kadar gevşek sözler sarfetmende haklısın telsiz depremde en lüzümlu şey sonuçta.!! :)) o nedenle boşver sen kat sayısını 25 milyon istanbul sayısını falan bunlar gereksiz bilgiler.
lakin sana tavsiyem bu kadar bir dar alanda 25 milyon nufusta böylesine bir deprem olursa bırak parayı kolundaki altın bileziği vb. bir pet şişe su için insana neler yaparlar hayal bile edemezsin.
yani karşıdan tır son sürat geliyor aynı şeritte sen diyorsun gelsin yolla ben kemeri taktım.
e bol şanslar madem.