Hocam teşekkürler.
Blockchain ve elektrikli araçlar etf lerini aldım. yavaş yavaş her şeyi geçireceğim. Kazanalımda veririz o vergileri. Blockchain ETF alır almaz %6 gitti bugün.
Elinde fon olanlar bugün böyle kapatırsa iyi getirecek.
Printable View
Gedik yatirim , Yancep uygulamasi varmis aramizda tecrube eden var mi ? Fon satista valor avantaji sunuyormus sanirim.
Burada tum fonlar yer aliyor mu yoksa gedik yatirimin sisteme ekledigi fonlara mi yatirim yapabiliyoruz sadece acaba ?
valla hocam para pazartesi hazır olacak ama şimdilik planım Nasdaq'a yatırmak. AFT ve IJC gayet iyi gidiyor. bist riski almadan bisti kaçırmama fırsatı sunan tek enstruman bu gibi görünüyor şu an. bist 5500'e düzeltme yaptımı tekrar biste kaydırırım diyorum. satranç oyuncusuna döndürdüler bizi bu ülkede: )
NASDAQ endeksindeki dünkü artışın yerli fonlara yansıması ertesi gün yani bugün olur mu?
Sn. kentuf un bir sozu var '' is is yapmaz , adam is yapar. diye ''
Fon is yapmaz , fon yoneticisi is yapar diyebiliriz sanirim.
Fon yatiriminda , portfoy yoneticilerinin onemli oldugunu dusunuyorum. :)
Gecmiste tcd portfoy yoneticisi degisince olanlari gorduk , re-pi fonlari ne olacak bakalim kubilay bey ayrilinca. Takipteyiz.
üstadım gedik yatırımda aktif kullanmadığım bir hesabım vardı. hemen giriş yapıp inceledim. bütün fonlar alınıp satılabiliyor. katagorilere ve aylara göre getiriler kontrol edilebiliyor. yani gri portföyün foneria uygulamasına biraz benziyor gibi. valör avantajı varsa süper olur
Teşekkürler doğrusunu öğrenmiş olduk. 19 Haziran da tefas fonları sisteme ekledik diye twit atmışlar şimdi ayrıntılı bakınca. Kendi sitelerinde ise halen oluşturduğumuz fon sepetlerine yatırım yapabilirsiniz yazıyor. Çok küçük bir miktarla fon alım satımı yaparsanız valör avantajı var mı yok mu onu da öğrenmiş oluruz Sn Hayrani. Komisyon oranı ile herhangi bir bilgi veriyor mu uygulama.