Originally Posted by
hep kazan
sana en son mesajimda dedimki ,
seninle bi daha muhattap olmam , hangi amacla buraya geldiginiz belli ,
ama terbiyesizlik yaparsan sessiz kalmam hak ettigin cevabi veriririm dedim,
bak sen daha cahil olmanin ne demek oldugunu bilmiyorsun ,
bi insanin okul okumus olmasi cahil ve orumcek kafali oldugu gercegini degistirmez
aydin gorunup yobazlik yapan senin gibi bi suru insan var cevremde,
sen istanbul universitesini okumus olabilirsin , kanadaya kapak attigindan orada bulundugundan ingilizcen olabilir ve bana ingilizce sunum da yapabilirsin ,bu senin aydin gorunumlu bir yobaz oldugun gercegini degistirmez
ben de istanbul universitesi ve amerikan universitesi mezunuyum ,96 da ilk isbasi yaptim amerikada ve 2 senedirde emekliyim ve su anda tc deyim , o senin sahip oldugun ingilizce ile yapacagin sunumu alir aperatif niyetine yerim :)
istanbul universitesinde okurken tamamen tum dersleri ingilizce egitim gordugumuzden kaynakli ,ingilizcemden kaynakli universitede bana sinif atlattilar ,3 temel ders var onlari alttan al seni 3.sinifa gecirelim dediler ,universitede sinif atlamis biriyim ben
ayrica o sunumu ben sadece ingilizce yapmam , 8 farkli dilde yaparim !!
sen ve senin gibilerinin ruhunu biliyorum bana kendini farkli gostermeye calisma ,
senin daha evvelki mesajinda kayitli bu forumda , hic tanimadigin baban yasindaki adama nasil terbiyesizlik yaptigin kayitlarda var ,
aldigin terbiye ahlak ve egitimini ortaya koydun o mesajinla , okul okumakla aydin olunmuyo ..
seninle insan gibi nazik bi dille konusmustum
cahilligini gencligine verdigim icin,
ama insan hem cahil hemde senin deyiminle haysiyet fukarasi olunca , nazik ve insan gibi konussanda o nezaketten anlamiyo ,
essege altin semer vursan essek yine essektir , misali ,
bak sana dedigim halde seninle muhatap olmiyacam dedigim halde , sen eger saygi cercevesinde bi mesaj yazsaydin seninle muhatap olmazdim ama hakaret ettigin icin senin hakaretinden kaynakli senin seviyene indim sana anliyacagin dilden yaziyorum ,
oglum !! senin gibi din dusmanlari icin kutsal kitabimda yazilan cok ayet var , hepsinide cok iyi biliyorum ,
bildigimden kaynaklida ,
sessiz kaliyorum ...
hakarete cevap veririm , dine inanca , inancliya yapilan hakaretlere sessiz kalirim , cunku o dinin sahibi olan Allah sizden onun hesabini soracak , bi hesap sorucu var , bunu bildigimden simdi sessizim , ama gunu gelecek benimde konusacagim gun gelecek
o gun icin sabirla bekliyorum !!
ne zamanki 23 sene dedin seninde neden bana saldirdiginin KANITI ortaya cikti ... :)
Allah herkesin kalbine gore versin INSALLAH !!
:)