Birileri dava açmýþ yýllardýr sürüyor, bazý imtiyazlarý kaldýran genel kurulun iptalini istiyorlar Öte yandan bu tip hisselerin çoðunu banka topladý diye biliyorum. Gerekirse tekrar genel kurul yapar kararlarý onaylar.
Printable View
Birileri dava açmýþ yýllardýr sürüyor, bazý imtiyazlarý kaldýran genel kurulun iptalini istiyorlar Öte yandan bu tip hisselerin çoðunu banka topladý diye biliyorum. Gerekirse tekrar genel kurul yapar kararlarý onaylar.
Öte yandan diðer bankalarýn sahipleri açýsýndan bakarsak ortada haksýz rekabet var, bir bankaya iltimas geçiliyor ve finans dýþý iþtirakini sürdürüyor. Her banka ne olur ne olmaz diye çimento, enerji, market vs hissesi alýp kenara koymak ister.
Sabah dünden kalan golts vardý acayip satýþlar olunca sabah az bir kar ile verdim. Çay ocaðýndan gelince baktým tavana bir kademe kalmýþ bu ne abi. Dün dip gibi bu gün tavan boyle þeyler muz cumhuriyetinde olur
BDDK’nýn internet sitesinden yapýlan açýklamaya göre, finansal istikrarýn güçlendirilmesine yönelik koordineli makro ihtiyati tedbirler kapsamýnda, ikinci ve sonrasý konut alýmýnda tüketicinin kendisinin, eþinin veya 18 yaþ altýndaki çocuklarýnýn malik olduðu en az bir konutunun bulunmasý halinde konut kredisi deðer oraný yüzde 75 daraltýlacak.
Karara göre, 5 milyon TL deðerindeki bir evi, ikinci tapulu evi olarak alacak olanlara evin deðerinin yüzde 22,5’i kadar kredi kullandýrýlabilecek.
Söz konusu kiþilere konut edinmeleri amacýyla kullandýrýlacak ikamet amaçlý gayrimenkul ipoteði ile teminatlandýrýlan kredilere sermaye yeterliliði hesaplamasýnda da (standart yaklaþým kullanýlarak hesaplanan) yüzde 35 risk aðýrlýðý yerine yüzde 150 risk aðýrlýðý uygulanacak.
2023 çimento fiyatý ne kadar?
Haziran 2023'te 1 çuval çimento 120 TL ile 150 TL arasýnda satýlýyor. Bu kapsamda 1 ton çimentonun ortalama fiyatý 2.300 TL ile 3.200 TL arasýndadýr.15 Aðu 2023
Muz Ýthal Kg
Migros Sanal Market
https://www.migros.com.tr Egzotik Meyveler
www.migros.com.tr sitesinden muz ithal fiyatý
Muz Ýthal Kg. Reyondan. 69,90 TL X1.000 kg = 69.900 tl/ton.
Muzun 1/2 si kadar masraf olsa 1 ton muz fiyatý 35.000 tl midir? :rules:
Seçimlere kadar bir þekilde idare edecekler, sonra eski sisteme dönecekler bence.
Muz ton 1600 dolarmýþ kabaca kg 40 TL ediyor.
https://i.hizliresim.com/18ugzzo.jpg