Zaten kafayı kaldıramazsa OBO yapacak, 1.80'lerde alırız o zaman soluğu maazallah... :notr:
Printable View
01.01.2019-31.12.2019 dönemine ilişkin Büyük Mükellefler Vergi Dairesine verilen Geçici Vergi Beyannamesi ekinde yer alan Gelir Tablosu ekte yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819780
Bilançoyu ve endeksin -1% düşüşünü kullanıp %4 düşürdü ve 2.17 'yi gösterdi. 2.62 gördüğü günün akşamı tedbiri yedi, hareketinin yarım kaldığını varsayıyorum. Cuma günü tedbir kalkıyor. Ben bu hareketlerinin son silkelemeler olduğunu ve 3 (yada 4) üstüne atacağını düşünmek istiyorum. Daha önce görmüş olduğu zirveyi mutlaka tekrar görecektir, İnşallah bu yakın zamanda olur.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararında azalma var bu sene kâr açıklayacağı aşikar beklenti bu yönde gelişmeliRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, bu şirket yurtdışında ve yurtiçinde yeni şubeler açıyor. Niye ? Aklıma yabancı ortak alması gibi şeyler geliyor, olamaz mı ? Lafı bile edilse hisse fiyatı nereye gelir kim bilir ?
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0
bu forumun heyecanı meyecanı yok kimse bişi yazmıyor patron twit atıp duruyor sürekli güzel bişiler paylaşıyor yok çinden mobilya talebi yok abd den mobilya talebi gibi paylaşımlar yapıyor