odea dan haber geldi, 40 gün usd %4.5'e kadar çıktı. gelecek ay oranı arttırırlarsa odea ya taşınırım.
buna şaşırdım çok ne kadar için verdi bu oranı
07-02-2018, 12:23
powerpc
Alıntı:
Originally Posted by rich eksmz
buna şaşırdım çok ne kadar için verdi bu oranı
250k $,geçici olduğuna eminim uzun süredir orada para tutmuyorum,sırf para çekmek için bu oran. yüklü usd sahiplerini hedefliyorlar. bakın TL değil usd istiyorlar.
07-02-2018, 12:45
rxpu
Alıntı:
Originally Posted by powerpc
250k $,geçici olduğuna eminim uzun süredir orada para tutmuyorum,sırf para çekmek için bu oran. yüklü usd sahiplerini hedefliyorlar. bakın TL değil usd istiyorlar.
Rodeo'nun bilançosuna bakılırsa verdiği kredilere göre kesin olarak DTH fazlası , TL mevduat eksiği var. Banka eğer bir şeyi özellikle istiyorsa bu onun kendi faydasına olduğu içindir. Bankanın faydasına olan *çoğunlukla* mudinin faydasına olmaz.
07-02-2018, 14:26
rugankundura
yeni para mı bunlar?
fiba bana eski paraya 14.40 verdi...500k TL
Alıntı:
Originally Posted by diproyal
Bankalar enflasyonun baz etkisi ile düşüşünü fırsata çevirmişler.
07-02-2018, 14:30
powerpc
Alıntı:
Originally Posted by rxpu
Rodeo'nun bilançosuna bakılırsa verdiği kredilere göre kesin olarak DTH fazlası , TL mevduat eksiği var. Banka eğer bir şeyi özellikle istiyorsa bu onun kendi faydasına olduğu içindir. Bankanın faydasına olan *çoğunlukla* mudinin faydasına olmaz.
ben aldığım faize bakarım içeride ne yapıyorlar beni ilgilendirmez,kamu bankaları HARİÇ.