Printable View
Burgan TL oran alan varmi?ayrica swap varmi?
Alıntı: Originally Posted by bravoecho mevduata halihazirda %11'den fazla veren banka var mi? 11,50 aldim bugün 32 güne
Alıntı: Originally Posted by onur1064 11,50 aldim bugün 32 güne hangi banka 11.5 verdi?
Alıntı: Originally Posted by onur1064 11,50 aldim bugün 32 güne Heyecandan hangi banka olduğunu unutmuşsunuz :))) Bu haliyle kime ne faydası oldu ?
Alıntı: Originally Posted by blue70 hangi banka 11.5 verdi? Alıntı: Originally Posted by onur1064 11,50 aldim bugün 32 güne Alıntı: Originally Posted by ressam Heyecandan hangi banka olduğunu unutmuşsunuz :))) Bu haliyle kime ne faydası oldu ? Orası da sır herhalde :) Ben A sırasından başlıyorum sizde 11,50 var mı diye sizde Z'den başlayın :)
Ykb aradı 11 teklif etti 500k üstü özel oran. Ilginç geldi genelde ykb böyle toplara pek girmez düşük kalırdı.
Alıntı: Originally Posted by nosfecagri Ykb aradı 11 teklif etti 500k üstü özel oran. Ilginç geldi genelde ykb böyle toplara pek girmez düşük kalırdı. Sn nosfecagri, Dediğiniz gibi burgan ile aynı orana çıkmışlar. İlginç bir durum...
Alıntı: Originally Posted by onur1064 11,50 aldim bugün 32 güne Merak icinde bekliyoruz hangisi hangisi!