Esnafa krediden başka hiç bişey söylemedi padişah hazretleri.
Printable View
Esnafa krediden başka hiç bişey söylemedi padişah hazretleri.
Dünya şampiyonuyuz yazısını görünce aynen bunu yazacaktım. Finali angola ile türkiye oynuyor yarı finalde özbekistanı yeniyoruz. Katılan takımların çoğu ülkelerinde çatışma olan ülkeler. Toplasan avrupa ülkelerinden 5-6 tanesi katılmış ve tamamına yakını gruptan bile çıkamamış. Elenmişler. Sadece katılmak için katılmışlar. Hiç bir iddiaları yok. Bizimkileri izlemeye ülkenin en üst yöneticisi ve altındaki tüm avene türibünlerde. Stadı bile baya insan toplayarak doldurmaya çalışmışlar. Şampiyon takımla konuşuyorlar. Hepsi hırstan gözleri dönmüş. Gören dünyanın en büyük işini yapmışlar hırsındalar 4 aydır sabah 6 da kalktık hazırlandık her türlü imkanı verdiler her istediğimi yaptılar adeta askeri kampta gibi hazırlandık diyorlar. Eminim turnuvaya katılan tüm takımların yaptığı hertürlü masrafı biz 4 ayda yapmışızdır.
Neyse geri kalmış ülkelerin ülkrsinde çatışma olan insanlarının arasında çok sayıda özürlü yaratacak yaşamı benimsemiş ülkeletin başarılı olabileceğibir daldada olsa dünya şampiyonu olan sporcularımızı tebrik ederim. En azından özürlü 20 tanede olsa vatandaşımızı mutlu edebilmekte bi başarıdır.
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydınlar
Cumhur İttifakı borsada battı. Borsa İstanbul'daki manipülasyon pahalıya patladı
Borsa İstanbul’da bankacılık hisselerindeki çöküş, manipülatörler ve dört aracı kurumun yanında birçok siyasiyi de etkiledi. AKP yönetimindeki eski bir bakanın 4 liradan 5 milyon lot TSKB hissesi aldığı, yedi MHP milletvekilinin de 100 milyon TL’ye yakın para kaybettiği iddia edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ti-586137h.htm
Değerli Yatırımcımız;
Mevcut durumda açığa satış yapılabilen BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda 14/09/2022 ile 04/10/2022 tarihleri arasında uygulanan yukarı adım kuralı, 05/10/2022 tarihinden itibaren İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGYO) ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB) payları dışında uygulanmayacaktır. Açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının belirtilen iki payda (ISGYO, TSKB) ikinci bir duyuruya kadar uygulanmaya devam edilmesine karar verilmiştir.
Saygılarımızla.