Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Geçen ay alsaymışsınız iyiymiş :) Ortalama aylık getirisinden fazla getirmiş. Ortalama PPF üzeri gözüküyor. Aydın Bey almıştı sanırım bundan Ben gittim TZT bozup OKT aldım. Şans yok işte.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben gittim TZT bozup OKT aldım. Şans yok işte. Yeni yeni öğreniyoruz fonları ilerde ders olur bunlar :) o zaman kendi şansımızı kendimiz yaratırız
Alıntı: Originally Posted by jmk99 OKT ne geldi arkadaşlar? Lutfen sayin jmk Bu soru bana ait Okt ne geldi dostlar
Alıntı: Originally Posted by Webster Lutfen sayin jmk Bu soru bana ait Okt ne geldi dostlar Ne geldi :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ne geldi :) 0.023086 Dunku degeri
Alıntı: Originally Posted by Webster 0.023086 Dunku degeri Ne yapacağız dünkü değeri ?
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ne yapacağız dünkü değeri ? Bugunkunden cikaracagiz 38647 ile carpacagiz 1 cikaracagiz 6 ya bolecegiz Sonuc bugunu verecek
Alıntı: Originally Posted by Webster Bugunkunden cikaracagiz 38647 ile carpacagiz 1 cikaracagiz 6 ya bolecegiz Sonuc bugunu verecek Bakalım kaç verecek :) İş bankası daha yeni belli oldu oyak ne zaman belli olur kim bilir?