bu arada sankı kucuk hısselere satıs gelıo....gercekten merak konusu oldu kapanıs...137.400....138.....
Printable View
bu arada sankı kucuk hısselere satıs gelıo....gercekten merak konusu oldu kapanıs...137.400....138.....
THYAO mart başında 15,17 görmüş bugün 11,95 gördü...bunu da dövdüler...
Yoruldum bu yaşananlardan, 3 senedir paramı korumak için harcadığım emek, zaman hiç birinin karşılığını alamadım. kara geçmeyi geçtim, enflasyon karşısında ezilmeyeyim diye uğraşım var ama hala gün yüzü göremedim. her günümüz ayrı bir aksiyon. hayatın kendisini yaşayamıyorum borsa yüzünden. yatırım yapmak istedim sadece; uzun vade olsun ilerde çoluk çocuğuma bir şeyler kalsın bakmayacağım dedim. sağlam hisseler olsun çok olmasın kazancım ama en azından akşam yastığa kafamı rahat koyayım dedim. 3 senedir ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Allah sonumuzu hayır eylesin. başka diyecek sözüm kalmadı.
saygılar.
Flat..
https://youtu.be/fQuY6aWPgRE
Yükü yükledim kediye...
Yara yolladım hediye..
Arkadaşlar, bankalardan orta vadeli sizce hangileri alınabilir? Yatırım tavsiyesi olarak alınmayacaktır, kendi bildiğimi okuyacağım.
Düşünceleriniz değerlidir.
yanlış çizmediysem ford da yükseleni kırdı. güzel mal kitlediler piyasaya. adı ford ama tam yerli ve milli oldu :thumbdown:
pala maşallah döverken artık dinlenmiyor.
abd 10 yıllıklar da yürümeye başlamış. yol çook uzun anlaşıldı.
Yatırım tavsiyesi olmayaraktan ben kamu bankası almam mesala. Ne bileyim bazıları ISC yi sever, över. Akbank ın hastaları vardır. Ama benim param değerli kardeşim daha GARANTİ olsun diyenlerde vardır misal. Ben de daha GARAN ticiyim. Ama tabi vaktiyle, vaktinin gelmesi şartıyla. Fiyat önemli değil. Buradan almam misal. Tekniksel beklediğim yer vardır beklerim oraya gelirse diye.
Velevki gelmedimi? Eh tabi palası biz değiliz piyasanın. Toz bulutu kalkınca, teknik oturunca alırım. 6.60 lardan almadığım şeyi gider 8 liradan alırım aga. Fiyat önemli değil. Trend nere, yön nere, mühim olan bu.
Çok düştü diye hisse alınmaz. Şurdan almadığım şeyi buradan hiç almam da denmez.
Tabi bu dediklerim en az orta vadeli düşünenler için.
Şahsi fikrimi soruyorsanız değişen birşey yok benim için. Ben buradan orta vadeli de olsa mal almam. Taşımam onu. Gider gerekirse daha pahalı alırım.