Bar olayını soran arkadaşlar haftaya çarşamba doluyor.
Öngörümle ilgili graf paylaşıcam müsahit olduğumda.
Doları pazartesiye kadar 8.48 lerde karşılaya biliriz
Printable View
Bar olayını soran arkadaşlar haftaya çarşamba doluyor.
Öngörümle ilgili graf paylaşıcam müsahit olduğumda.
Doları pazartesiye kadar 8.48 lerde karşılaya biliriz
Cons ,
Burada olduğunu biliyorum ona göre usul usul takıl kimseye bulaşma .
Kulağıma birşeyler geldi Kuzu nun orada yorumlamalarını ben engellemedim sağda solda öyle söylemişin.
piyasa tr nin açmazda olduğunu, mb kasasında dolar kalmadığını biliyor. bu nedenle bidenle görüşmede teslim olunacağına oynuyor. borsanın dik durmasına, doların gerilemesine bakarak söylüyorum. farklı sonuç çıkarsa piyasa hızlı geriler.
Herkesi short giydiriyo gecemiyo diyoruzda gunledir duvarı eşeliyor. Bence gecer
Farklı sonuç çıkma şansı yok bence..
Mecbur teslim olunacak, teslim olunmak için gidiyorlar zaten...
Bunu çok gördük...Rahip olayı en küçük örnek...
Masada iki önemli konu var, Halkbank ve S400...
S400'ler büyük ihtimal paket olacak...Depoya kaldırılmayı da kabul etmeyecektir coniler...(ki zaten depodalar)
Azerbaycan'a hibe ederiz artık...
Amerikalılarda bize patriotlarından satar belki..(Bakan dün kendi söyledi, yol yapmaya çalışıyorlar...Çark edeceklerde..)..Hem tekrar F35 programına da alırlar ..
biden-rte görüşmesinden hiç bişey çıkmaz...dostuz müttefikiz cart curt bilmem ne...o kadar...
Evet bu görüşmeden fazla bir şey çıkmaz...Yarım saatlik ayaküstü yapılan görüşmede ne olur ki bunun yarısının tercümeyle geçtiği düşünülürse...
Ana hatlar çizilir...Bizimkilere ev ödevi verilir...Hem tebaayı yeni duruma da hazırlamak gerekir...
Asıl görüşme Beyaz Saray'da, büyük ihtimal sonbahar ortalarında olur..