Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat ben de mercedes alacağım senin gibi fakat ikinci el 😁 Hayirli olsun vefam Mersonun ikinci eli bile tanktir tannnk
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad TTE den çıktığımda eğer petrol fiyatları düşük olursa AES düşünüyorum Cikamazsin ki İki gun arti 5 yapsa İstah senin cikmana musade etmez
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz bilirsiniz tabi, ama dediğim gibi mevduat başlığındaki başka bir arkadaşın yorumunu siz diye okudum cidden.:) Hocama soyle bir jmk avatari gider aslinda
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocama soyle bir jmk avatari gider aslinda Aynen öyle.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Trendyolda ne is yapiosun ustad ayda 22 saat işyeri hekimliği yapıyorum. ankara kazanda depoda
Alıntı: Originally Posted by drselcuk ayda 22 saat işyeri hekimliği yapıyorum. ankara kazanda depoda Daktir parayi vuruyon haaaaa Yengeden zopa yemeye devammi
Alıntı: Originally Posted by Webster Cikamazsin ki İki gun arti 5 yapsa İstah senin cikmana musade etmez Doğruya doğru
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Doğruya doğru Vefa sabret dostum. Paraya ihtiyacın yoksa bize düşen sabır. AFA fonu aldım patladı. En tepeden almışım. El mecbur sabredecem...