Sn. Dudu, Voip grubu var ama hizli makara donuyo aslinda egitim ilmegi acip orda ders alsak biz acemiler de ama para gider uzuluruz filan...
Sonra birde utanmadan bunlar her cuma avazları çıktığı kadar çığrınırlar "Kul hakkı yemeyin, haram lokmadan sakının!" diye bi taraflarını yırtar höykünürler. Üstüne bir de namaz çıkışı gariban halktan yardım dilenmeyi de ihmal etmezler ! Bunlar kul hakkı değil de ne şimdi. Onun bunun torpiliyle saadet sürüp cukkayı indiragandi yap. millet asgari ücretle 30 yılda ev sahibi olabilirmiyim diye hayallerle avunurken sen yarısından ucuza kon. bu örnek şu an yaşanmakta olanların milyonda biri falandır gerçi o da işin daha vahim boyutu.
Viopta utulursunuz.cok.kucuk bir araliga oynamaniz lazim.yani tahmin etmelisiniz.yuksek girerseniz.ya terste kalirsaniz utulursunuz.oyunu iyi bilmelisinizki kazanin.
Ben size samuray kilici versem.ne kadar surede ogrenirsiniz?bir yerinizi kesmeden...
Viopta o kadar zordur.stopsuz olmaz.
13 yıl önce borsaya başladım, aktif işlem olarak spot tarafta 8 yıllık borsacı, son 3 4 yıldır da portföyü endekse karşı hedge amaçlı viop kullanan biri olarak, geçen sene Temmuz'da kar etmek için VIOP'a girdim, bi kere mart ayında sağlam battım, verdiğim emeğe karşın faiz ile kafa kafaya da anca gelebildim. Çok zor bir piyasa.
Kod bilgim var ekran bilgim var yazılım yapıyorum vs.. ve çok da çalışıyorum ama anca yeni yeni toparlandım ki bundan sonra batmayacağımın da tabi garantisi yok :)
Gerçekten zor bir piyasa. Kimseye tavsiye etmem gerek yok.