Sakar biri olduğumu, tez canlı olduğumdan o Iphonenin yere düşmesinin an meselesi olduğunu yazmaya çalıştım.
Baktım laf uzayacak, çarşafa dolanmadan kısa kestim yazıyıda sildim.
Printable View
Koşsunlar alsınlar cıbıl dötleriylen,108.000 verilirmi bu telefona,etleri,butları neki bunların,benim eskiden 90 yılları ortasında aldığım bilgisayar fiatı,3500 dolara almıştım,o zaman bilgisayar değerliydi işlemlerde ulaşmadığın yer yoktu,sadece manuel ve yavaştı.
Ağabey! Yanlış yerden topa girersen... Gelir şimdi troller propaganda yapar.
"Ne işi var emeklinin, asgari ücretlinin Iphone 15 Pro Max 1 TB" ile...
Sigtir et onu.
Ramazan'da en ucuz pide 18 TL. Çarp 30 ile. 548 TL
Çarp 3 kişilik aile ile = 1620 TL... Sırf ramazanda 3 kişilik ailenin pide masrafı 1620 TL.
Sadece pide yesen; 3 kişi... Emekli maaşının: %16,2'si. Asgari ücretin: %10'u yaklaşık...
Değerli kardeşim o zaman ev fiyatlarını yazayım,ortalama ev fiyatı 3 milyon desek araba fiyatına 1 milyon desek mevcut alım güçleriyle kimsenin evle araba ile de alakası kalmayacak.O zaman zeytinyağı fiyatını yazalım,peynir fiyatını yazalım orda da aynı durum var,ortalama gelirli insanlar içine ev araba telefon et peynir şu bu hepsi ufukta uzaklaşarak radardan çıkıyor.Emekli asgari ücretliyi çık memlekette baya baya nüfus azalıyor:))))))))Aynen dediğin hesapla pide konusu bile sıkıntı.Yok olmayacak bu iş.Venceremos venceremos :)))))))))))))