Sindoma bu pastayla nasıl düşürmüşler diye soruyor insan tabi spotta verdiler o zaman..yarın da viopta şort açanları öperler..
Printable View
Sindoma bu pastayla nasıl düşürmüşler diye soruyor insan tabi spotta verdiler o zaman..yarın da viopta şort açanları öperler..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post6960880
Doğru ..
Hiç işlem yapmayan kaybeder mi ? :rules:
sendeki beyin bendeki küçük bulut ta daha fazla bunu unutma , ekstreyi geçen soktum çıkardım herkes gördü sen göremediysen işine gelmediği için sen koyabildin mi birşey YOK , reel tıme zırvalığını bırak bunlar masal vıop raconu saati ile net ekstredir , bak bunu mert ten isteyelim , bear bull dan isteyelim koyarlar noktası virgülüne kadar çünkü adamlar vıop çu sen sadece boş beleş sabah akşam olmayan rakamları yazıp reel tıme yazdım diyen çocuk adamsın:)ha yanlış rakamlar yazdığını bulan ben değilim demekki millette seninle ilgili şüpe var
#Fed , Trump'ın politikalarının enflasyonu körükleyebileceği ve faiz indirimlerini yavaşlatabileceği uyarısında bulundu.
Aralık ayı toplantı tutanaklarına göre Federal Rezerv yetkilileri, Başkan seçilen Donald Trump'ın ticaret ve göçmenlik politikalarının enflasyonist etkilerine ilişkin endişelerini dile getirdi.
birde bu 100 lük kademeleri hiç sevmedim, 25 lik kademeler iyi idi vallah billaha
25 lik kademeler varken, 1 hamlede 1000 puan çızık gelmiyordu
şimdi 100'lük kademelerde (kademelerde 300-500 lot bile olsa ) 1 hamlede 1000 puan çiziyoru
buna bi alışmam lazım