Sene sonu tl faizi 11-12 civarı çekecek bunlar belli oldu daha merkez faizi indirmeden akbank, ykb, fiba 1 er puan düşürdü.
Printable View
Sene sonu tl faizi 11-12 civarı çekecek bunlar belli oldu daha merkez faizi indirmeden akbank, ykb, fiba 1 er puan düşürdü.
Mb nin yıl sonu enf.hedefi 9.49 ..12 faiz bu bakımdan iyidir..en azından parayı korur.biz tl cilere yeter ..dolarda olanlar gibi kaymaklı ekmek kadayıfı yiyemiyoruz ..kalburabasti ile idare ..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka calisani faizlerin daha da dusebilecegini ve istersek 3 aylik bu orandan bagalayabilecegini soyledi. Yok dedim. Bir ara dolara gecis yapabilirim uzun vade tl dusunmuyorum dedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın power mesele burada bunu anlatmak istiyorum .ablam hep erikli şu alır 19 luk ..3 sene once 9 tl ye alıyordu. .siz şimdi 7 liraya oz kaynak alıyorsunuz ve güzel bi sudur. .yani 1.75 zaten ucuz bir rakam ..bazı mallar vardır yahu pahalı dersin üzerine birde enf.20 olur..o zaman sıkıntı .. 5 lt aycicek yağı 25 tl bildiğin bedava ..bu mal enf.yese nolur yemese nolur..sigara olmuş 14 lira ..ne pahalı mesela kelle paça çorbası pahalı 16 lira geçen sene 12 liraydı ..bu mesela bana çok geliyor. Yada ne bileyim dondurma iyi bir yerde ismi lazim değil 3 top 12 lira
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz bu cilalama işlerine inanmıyorsunuz anlaşılan..bak sene başı bir cilaladılar ilk çeyrek büyüme %5 çıktı..
Daha öncekiler aşağıda resmedilmiş:
http://fs5.directupload.net/images/170722/7bu9566p.png