1246 long. Uçaklar ve bankalar bi posta daha kalkacak gibi.
Şimdilik iyi durumda. Gün sonunda ne olursa olsun pozisyonu kapatacağım. Spx tepe oluşumu yapıyor gibi.
12-08-2020, 15:58
laguna
Alıntı:
Originally Posted by bb79
2 gündür bankalar ile oynuyorlar ya trende dahil edecekler yada kucağa bırakma operasyonuna geçecekler du bakalım hangisi olacak
fiyatlar çöp rakamlarda olduğundan silkelemek için indir kaldır yapıyorda olabilirler.
aracı kurumlarda millet alsın satsın trade etsin biz komisyonumuza bakalım diyip kademeye indir kaldır yapıyorlardır.
her türlü kazanan onlar..
fiyatlar çöp rakamlarda olduğundan silkelemek için indir kaldır yapıyorda olabilirler.
aracı kurumlarda millet alsın satsın trade etsin biz komisyonumuza bakalım diyip kademeye indir kaldır yapıyorlardır.
tskb eylül vade 1,15 aldım dayanamadım yine peşinen 1,19 satışımı yazdım. terse gelmez isek abd açılışında bugün gider bence.
ytd.
12-08-2020, 16:03
JAS
Alıntı:
Originally Posted by laguna
Günlük ve haftalıkta bu PU varken ben toplarım. Hiç olmazsa teknikten zarar ettim derim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12-08-2020, 16:04
sindoma53
Koyun çobanı yonca kız o makina ne yaparsa son saatler hepsi kuyruk olur.:)
12-08-2020, 16:08
laguna
Alıntı:
Originally Posted by JAS
Günlük ve haftalıkta bu PU varken ben toplarım. Hiç olmazsa teknikten zarar ettim derim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
normalde bende bu fiyatlarda alır beklerdim ama geçen günkü tamda ben maldayken iki günde yüzde 10 düşürmeleri ürküttü. biraz daha tedbirli olayım diyorum.