üniversite kaydı için tam teşekküllü devlet hastanesinden kurul raporu isteniyor. izmirde dün araştırmaam sonucu covid nedeniyle
kurul raporu yok. bilgisi olan arkadaş varmıdır.Hayırlı işler.
Printable View
üniversite kaydı için tam teşekküllü devlet hastanesinden kurul raporu isteniyor. izmirde dün araştırmaam sonucu covid nedeniyle
kurul raporu yok. bilgisi olan arkadaş varmıdır.Hayırlı işler.
geçen gün bankadakilerle tartıştım.
GÖGÜS HAS. çalışan DOKTORLAR CEPHENİN EN İLERİSİNDE. MASKE ,sosyal mesafe olunca, COVİDLİ HASTALARIN ARASINDA BİLE DOLAŞIYORLAR.
Hastanede arada mesafa olmak şartıyla içerde hastalar bekleme odasında oturur.SİZ NEDEN BİZİ GÜNEŞTE BEKLETİYORSUNUZ?
İÇERİSİ geniş; mesafe-maske koşuluyla 5-6 kişi oturabilir ,dedim
-bana diğer şubeler-bankalarda böyle diyor..yani biri bir yanlış yapmış diğerlerinin de işine gelince oda uygulamış?
Bu işlem için Küçük illeri tercih etmeniz sizin açışımızdan iyi olur
Heyet raporu işi başımdan geçti çok iyi biliyorum
Her devlet hastanesin de haftanın belli günleri 2 veya 3 gün heyet oluyor
Üniversite öğrencisinden 400 TL olması lazım ücret talep ediyorlar
Sabah çok erken saatte gidip sağlık kurulundan önce sıra alıyorsunuz
Hele ÖSYM yerleştirme olduysa buna özel güvenlik iş için eklenen de olunca ana baba günü oluyor ve çok sitresli oluyor
Kimlik fotokopisi çektirmeyi unutmayın
Birde form dolduracaksınız
Ben bu tarz işi başka küçük şehire gidip 3 kişi götürüp sıra açısından öyle halletmiştim
İşlemler bitince sağlık kurulu kayıdı tek tek doktorları geziyorsunuz
Sonrada heyet toplanıyor heyete giriyorsunuz
Dip not : 3 kişi götürmemin sebebi
Çok yoğun oluyor sıra bekliyor diğer kişiler eğer diğer kısımda iş bitmediyse abi abla sen öne geç arkadaş gelecek diyorsun en hızlı böle oluyor
Ve kesin kavga gürültü çıkıyor
Eskiden sağlık ocağından ücretsiz rapor yetiyordu bu sağlık rapor işi 3/4 yıl önce çıkmış kayıt için durduk yere yük insanlara
Aşı haberlerini çok sulandirdilar hergun aşımı bulunur yav bu kadar sulandirmasalar daha etkili olurdu piyasalara buda aşı işinin öyle kolay olmadığını gösteriyor.