Ek 30550
kırmızı çizgi alış hedeflerim siyahlar..bismillah..ytd.
Printable View
Ek 30550
kırmızı çizgi alış hedeflerim siyahlar..bismillah..ytd.
bugun eksi 3 deyken biraz alım yaptım pazartesi için günü tavan kapattı...:cool:
Bir tavan daha yaparsa maliyet e gelecek. İlerde belkide süpriz hisse olacak kim bilebilir
Selam üstadım...BRKSN'da ciddiye alınmayacak miktarda mal var elimde, unuttum saydım...Yine de finansallarını takip ediyorum genel ekonominin gidişatını büyük resimden görmek adına...Sadece bu değil elimden geldiğince tüm bilançoları inceliyorum...Çünkü artık borsada para kazanmak hakikaten zorlaştı ve fırsat sunabilecek potansiyelde hisse bulmak eskisinden daha zor...
Bu kâr meselesi nereden çıktı bilmiyorum, sadece yalan bilgi olduğunu söylemek adına yazdım o mesajı...Asparagas haberler ve sosyal medya algıları başladığına göre tahtacılar malı yeterince toplamış gibi...Bir iki iyi bilanço, ortaklık şu bu haberi derken malı iyi yerlerden kitlerler, bizde bu masallara inanacak yatırımcı ziyadesiyle var...
Ben bu adamların tıynetini çözdüm ve hissesine yatırım yapılabilecek karakterde olmadıklarını tecrübe ile öğrendim...Keko ve Kazançkapısı da öğrenmistir sanırsam...Pozisyonları var mı yok mu bilmiyorum...
Alan kazansın, hemde çok kazansın...Herkese başarılar...
Saygı ve hürmetlerimle
Telegram sayfasında biri paylaşmış sonradan doğru olmadığını öğrendim .Brksn trend yukarı döndü ytd.
Telegramda zd nickli paylaşmış