https://pbs.twimg.com/media/Dk3RnzsXsAAiZ2W?format=jpg
Printable View
Ulkenizin yonetimini cetelerden kurtarip sonra da egitim demek isterdim ama bu genetik havuzla sadece vakit kaybi olur. Siz onlari egitmeye calisirken bir bakmissiniz ki kasla goz arasinda yeniden “olene kadar oyum onun”lara gelmissiniz.
Egitim yerine cleansing dusunseniz daha yapici olur. 7-8M qualified nufus ile yola devam.
A 101 bugün ikil ton konserveye güzel bir zam yapmış. Düne kadar 8.45 TL'ye satıolan bu ürünün fiyatı bugün 10.75 TL olmuş, zam oranı % 27.
Zam yağmuru devam ediyor..
Çoğunluğu ithal edilen durum buğdayları,
yakın zamanda makarna fiatlarını ikiye katlayınca,
makarna ile şişen
kömür ile pişen
oy deposu yığınlar
dolar artarsa artsın bana ne dediklerini duymak isterim...
Bir tatil yapalım dedik,gerçi o da zehir oldu.3 hafta sonunda marketlerde fiyatı düşen tek şey soğan olarak gördüm...A'dan Z'ye herşeye zam gelmiş..Daha bunlar iyi günlerimiz.Elektriği gelen %50 zam,eğer kur 6 seviyelerinde kalırsa kur zammı da yansıyınca ,bu sene sonunda çakma enflasyon bile 25'in altında kalırsa şanslıyız demektir...
Rakamlar böyle gösterirken Cuma günü MB beklenti anketine göre gelecek 12 aylık tüfe beklentisi %12,96 imiş. Benim kişisel beklentim is en az %25. Bu da şu anki üfenin eninde sonunda tüfeye geçeceğini düşündüğümden.
Acaba bu anketi dolduranlar nasıl bir varsayımla bunu 12,96 olarak gösteriyorlar gerçekten merak ediyorum...
Geçen hafta içinde Botaş elektrik üretim şirketlerine sattığı elektrikte dolar fiyatını 6,50'de sabitlediğini açıkladı. Botaş isimli kurum sanırım devlete bağlı ve yukarıdan izin almadan böyle bir fixleme yapabileceklerini sanmıyorum. Eğer bu böyleyse demekki yönetimimiz 6,50 TL lik kuru benimsemiş demektir, düşüş beklemiyorlardır diye düşünüyorum her ne kadar aksini iddia etseler de...
Hirsiz cetesinin sogusleyebilecegi tek yer mevduat. Bono-mevduat faiz farkini acarak TL devaluasyonu hizlandiriyor. Cunku bankalar aradaki makastan kazandiklari parayi dolara yonlendiriyor.
Onun derdi londrali abilerle yaptigi anlasma. Mal varligimiza dokunmayin; taktigimiz borcu TL’den tahsil edin.
Bu anlasma yururlukte. Rahip bahane, karlar sahane.