Bir shortingende benden gelsin
Printable View
Bir shortingende benden gelsin
Yoncadaki 16.00 dan sonraki bar oyunu ne yöne çizileceğini kısa vade gösterecek.
o manzara resmini seans sonu atarız.
9.37 üzeri long cu , 9.27 altı şortçu kazanır ona göre endeks uçurtması o tarafa yön tayin eder.
bu surileri bize ittirip kuzey suriyede demografiyi değiştirdiler ve orada uydu bir kürt devleti kurdular bugün selo da geri dönmelerine müsade edemeyiz ateşin içine atamayız diye bi şeyler gevelemiş..
israil güvenliği için uydu kürt devleti tamam onu anladım lakin bu hepsi erkek olan afgan muhabbetini anlamadım..
inşallah aklıma gelen şey için değildir..
Aynen bir anda izlediğim hisseler de köyü yeşile döndü..
Ara gaz verdi desek değil..
Rölanti ayarı yapıyor benceSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes az çok oturduğu yeri biliyor. ama dış ükede naıl bir norm var bilemezsin yaşamayınca.
bir alman ingiliz çocuğu 18 se girdimi hadi işine bak demesini biiyor eğer evinde kalıyorsa hala kiraya ortak olyor vs. bunuz biz hiç bir zaman anlayamayız. afganistanda durum ne ona bakmak lazım.
bizde olsa adamın oğlu bir şekilde aile destek çıkıyor.
kimi söylemler yürüyüş tarzlarının asker/militan olduğunu söylüyor bunların . ( erol mütercimler )
o nedenle kesin birşeydiyemem. afganistanın yaşam şekilni bilmek lazım.
Bülent ablamızın meşhur şarkısı vardı bir elinde cımbız , bir elinde Ayna umrumdamiki DÜNYA derdi.
Badem spor da öyle bir ellerinde Dolar , bir elinde borsa :kahkah:
oyun içindeki barlar öyle güzel ağırlıyorlarki ABD açılışına denk geliyor oynadıkları bazı tahtalarda.
Hala batık cons yeldeğirmenlerine saldırıyor.
senin etin ne butun ne kuzunun inşaatında bekçilik yapıyorsun.:)
Bugün bir cacık olacağı yok...
Yarın daha net görüntü oluşur özellikle spot piyasa da..
Nereye gideceklerine bir karar veremediler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşın biri link atmış girdim okudum.gene yuvarlak laflar gene bozuk Türkçe anlamsız ifadeler cool takılmalar falan...
Tam ezik ya..
Loser..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.