Bende tuş yok. Poşetten don yaptım giydim o da şeffaf poşet her yanım gözüküyor. Dur ayakkabı boyası ile boyayayım bari.
Printable View
Fonlar bugün erken davranıyor gibi satış için. Kaç gündür papaz ellerinde kalıyordu malımızı verelim de ne olacaksa olsun der gibiler
Dünkü korkuyla verilen satış talimatları için artıdan yakalamışken veriyorlardır dediğiniz gibi.
Margin de nispeten düşük bugün. Satışlar bitince Rahatlarız sanki. Yukarı gidecekse buralarda oyalanıp bir anda sert alması lazım.
Geçen günlere göre daha güçlü görünüyor tahtalar.
dün çamur sanamı sataşıyordu...
cepten gördümde tam okuyamadım.. :)
direk kişilere yöneliyor yorumlar umrunda değil...
çünkü viopta pozu yok...
bugün kime bulaşsam diye bakıyor...
dün sen nasibini aldın...
paragöz-gundwane negahanla rasim-safiyeyle faik gibi...
tencere kapak misali ikiside...
Borsada kar realizasyonu olacaktı ve oldu, esas problem aracı kurumların, kredili bir büyük spekte, kredi teminat oranı sebebiyle resen satış yapmasıydı.
Endeks hisselerinde yapılan kademelere fiyatsız gönderilen emirlerin sebebi buydu.
sözün özü: Endekste iktidarsızlık var Küçük balıklar kaçmasın diye düzgün tepki bile vermiyor havasında ...
Nebati: Kasım ayında başlayan enflasyondaki düşüş eğilimi Ocak ayında da sürmüştür
3.02.2023 10:53:29 Nebati: Mevcut veriler, enflasyonda en zorlu dönemi ardımızda bıraktığımızı, önümüzdeki ayların çok daha iyi olacağını işaret etmektedir
3.02.2023 10:53:18 Nebati: Kasım ayında başlayan enflasyondaki düşüş eğilimi Ocak ayında da sürmüştür
Bir holdingin hem bankası hem diğer şirketi hem aracı kurumu vs. olmamalı.
Örneğin KOÇ, SABANCI.
Bankası olan başka sektöre girememeli. Tvsi olmamalı, Gazetesi olmamalı
Bunları geçtim siyasi bir partinin banka hissesi var ilginç ülkemde.
Bunu bir hayır kurumuna bağışlayabilir.