rusyada 100 dolara calısan doktorlar var . moskova ayrı bi yer orda.
Printable View
gs hısselerı karıstı haber geldı
Bloomberg HT'de Güzem Yılmaz:''Bankalardan bugün büyük bir ''yabancı'' çıkışı olduğunu ''
''Bugünkü tahvil ihalelerine yüksek faize rağmen hemen hemen hiç yabancı talebi gelmediğini''
söylüyor
Dev derbide skandal pankart!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarının yanı sıra açılan koreografi de tartışmalara neden oldu. 8 puan önde ligde namağlup zirvede yer alan ve 'ayağa kalkmasını gerektirecek bir durumu olmayan' Galatasaray'ın Feto'nun yaşadığı Pensilvanya'da bulunan Rocky'nin heykeliyle 'Ayağa kalk! Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor' yazılı pankart kullanması tepkilere neden oldu.
olayı şimdi anladım.Adam eskiden ezeldeki ramiz dayı gibi bişey her yere ulaşıyor hala.
Resim yapıştırmayı bilmiyorum. Ancak gördüğüm; şayet bugün günün en düşüğü veya yakınında kapatmamız demek, cuma günü yine günlük barlarda oluşan dojinin teyidi anlamına gelecektir diye biliyorum. Mum grafiği yorumlayacak üstatların görüşlerini rica ediyorum. YTD
Öncelikle belirteyim. Galatasaray taraftarıyım.
galatasaray ultra aslan grubunun önderi bir doçent. Bu nedenle FB taraftarları böylesi kareoğrafilere yapamazken matematiksel hesaplamalara vakıf oldukları için ultraasrlan yapabiliyordu.
Adam belediye ile çok iyi ilişkileri vardı. pek çok iş ihale falan da alırdı belediyeden. AKP ile de işler oldukça iyi idi.
Dünkü show bana da oldukça manidar geldi.. Aklımdan da geçmedi değil.. Acaba dedim, sonra da yok artık dedim. :)
Benim sempati duyduğum GS taraftar gurubu "TEK YUMRUK"
ve tabii ki Göztepe. :)