Originally Posted by
Ayasofya 2005
Evi satma nedenim para kazanmak değil. Apartmanda 8-9 u Suriyeli olmak üzere 30 dairenin 20 den fazlası kiracı yönetici beş yıldır seçime gitmiyor beş yıldır satıp gitmeye çalışıyorum. Evin tavanı harita gibi su lekesi var. Suriyeliler evin duvarını suyla yıkıyor. Ayrıca hemen hemen her evin su borusu patlak çoğunlukla herkesin evine su akıyor. Kiracı olduğu için çoğu ev sahibi yaptırmıyor. Koridorlarında sıvalar patlamış leş gibi nem kokuyor. Apartman ahır gibi. Beş yıldır çözemedim. Evin banyo WC salon antre de tavanda akma var. Apartmanda bir kaç kişi deprem testi yaptırıp yıktirmak istiyor. Kamyon tır geçerken apartman sallanıyor. Yönetimini geçimi aidat. Birkez dahi binmediğim asansör parası ödemeden bıktım. Her yıl bin lira sadece asansör parası ödüyorum. Beş yıldır satamdim Ağustos ta 225 bin verseler satardım apartman da kavga var bir kaçı deprem testine sokarsa geçmez apartman baştan aşağı akıyor. Su boruları değişmesi gerekiyor ama ilgilenen yok. Üstüne Suriyelilerin duvarı yıkaması. Onlarda böyle bir alışkanlık var. Engelli halimle beş yıldır çözemedim. Fırsat bu fırsat satıp kaçmak istiyorum. Sorun engelli girişi olan ev. Buda zaman ile olacak. Evi satmak hiç de kolay değil. Beş yıldır satamadigim ev. Benim için bir şans olacak.