Safra kesesi nide dolduruyor derler. Bende kahve cok içiyorum
Printable View
Aynı adam aynı şarkı ama kayıtlar arası çok fark var.
https://www.youtube.com/watch?v=LTkGJsx0AjQ
EYLÜLDE GEL (ALPAY)
Tatil geldiği zaman
Ağlarım ben inan
Gidiyorsun işte
Arkana bakmadan
Nasıl geçer bu yaz
Ne olur bana yaz
Sen, sen, sen
Sen bir ömre bedel
Yok, yok, yok
Gitme, gitme gel
Eylül'de gel
Eylül'de gel
Eylül'de gel
Okul yolu sensiz
Ölüm kadar sessiz
Geçtim o yoldan dün
İçim doldu hüzün
Yapraklar solarken
Adını anarken
Bekletme ne olur
Gelmek zamanı gel
Yok, yok, yok
Gitme, gitme gel
Eylül'de gel
Eylül'de gel
Eylül'de gel
Eylül'de gel
Eylül'de okul yoluna
Konuşmadan yürüyelim
Gireyim koluna
Görenler dönmüş
Hem de mutlu diyecekler
Ağaçlar sevinçten başımıza
Konfet gibi yaprak dökülecekler
Yaprak dökecekler
Yaprak dökecekler
Spotify ücretsiz, arada çıkan reklamlar çok rahatsız etmiyor.
Onlarca çeşit liste hazırladım değişik durumlara göre değişik listelerim var.
Sevidiğin 2-3 şarkıyı buldun mu onlar ile uyumluları kendi öneriyor güzel liste oluyor.
Sırf başkası dinliyor diye dinlemek lazım, arka arkaya 10 kere dinlemeyeceğini de koymamak lazım.
https://i.hizliresim.com/8gjdmge.jpg
Dayu geçen cuma perşembe seans içi yazmadın....Bazıları laf atıtı diye mi bilemiyorum.....bence seans ile ilgi yön yaz çok başarılısın....Diğerleri başlıkla bile ilgisi olmayan o kadar boş konu yazıyorlar ki..... Kimse demiyor sen yazınca üç dört kişi hopluyor....Bana göre formun büyük bir kısmı senin yazdığını deslikliyor ...alkışlıyor....bunlar yazdı diye yazmayacam deme ...Bu forum senin gibi ustaların yazması için var....tekrardan iyi geceler....
güne başlamadan 3 dört tane içmezsem kafam da çalışmıyor sözünün gerçekliği bir plasebo etkisi. gayet de güzel çalışır. n'evet bilimsel araştırmalar kahve içtikten sonra ( o da anca 2 saat sonra ) kahve içenlerin kahve içmeyenlere göre bir miktar daha dikkatli olduklarını falan filan şantirifinton gösteriyor da. sonrasında ne olduğundan bahsetmiyor. yani o kahveyi içtin 2 saat sonra etkisini gösterdi dikkatin de arttı... sonra o dikkatinin artması bitince , kahve içmeyenlere göre daha yorgun bitkin dikkatsiz duruma mı düşüyorsun o belli değil ?? eee ne yapacan her 2 saatte bir kahve mi içecen ? kafein ter yapar çarpıntı yapar. beden kitle indeksi normal bir insanda, günlük 20 gram kahveyi geçmeyecen.
bir kere aç karnına kahve içmek iyi değildir. ha canan karatay sabahları açken içerim diyor buyursun içsin de , sabahtan taze mideye o kahveyi döktün mü midende asit yükselir gereksiz yere. ha diyeceksin ki mide asidinin 1.5 olan ph ı zaten düşük ,mide o asitle yaşamaya alışkın . iyi de daha da düşürür aç karnına içilen kahve. o zaman mideyi koruyan duvar mukus da zedelenmeye başlar. biz bunları profesyonel spor yaparken mma daha kurulmadan dövüş sporları zamanında teee 80 lerin ikinci üç çeyreğinde falanken öğrendik. bunlara dikkat etmezsen maçlarda vücudun sağlıklı olmaz bedenindeki en ufak olumsuzluk müsabakada aleyhine işler diye.
ayriyetten çekirdekten çekilecek kahve varken o kimyasallaşmış kahveyi içmek de akıllı bir seçim değil.
safrakesesi çamurlaşması diye de bir şey var.
o çamurlaşmaya dozunda kahve yararlı . o yönden iyi yani.
Millet ölünce arkasından bazen sozsuzluğa uğurladık deniyor, benim için sıkıntı yok. Komşum 2 şarkıyı üst üste dinleyince sıkılıyor, bir şeyi söyleyince onu söylemiştin diyor, yani böyle birini sonsuzluğa uğurlamak ile cehenmeme göndermek aynı şey.
Ben bir iki kere denedim loopa alıp saatlerce aynı şeyi dinledim sorun olmuyor.
Buradakiler sıkılgan insanlar değildir, aynı film defalarca oynanıyor çok problem olmuyor.
Devletimiz faiz yüküyle karşı karşıya 1 saatlik faiz gideri bu milletin 55 milyon TL lere yaklaşmış
Çok kötü gidiyor gidişat